Dan före..

2013-12-26 - och Stefan och Staffan har namnsdag. Annars är det stora med den här dagen att det är dan före..avresedagen. I morgon kl. 04.45 kommer flygtaxin och hämtar mig. Då finns ingen återvändo. Just nu upptas mina tankar av hur jag ska kunna ta mig in i taxin och ut ur taxin på Kallax bara med de småskor jag tänkte ha på mig. Det glittrar förädiskt utanför bron. Vilket jäkla skitväder vi begåvats med!
 
Inte mycket att berätta från gårdagen. Ett par timmar på förmiddagen ägnades åt isrensning på gården. Takraset från stallet fixades i samma stund det rasat - mjukt och hanterligt. Betydligt besvärligare med smoget. Lyckades hacka upp så att dörren gick att öppna en dryg kvinnobredd - men inser att det kommer bli problem där, Vatten inne i smoget som rinner ut framför dörren!
 
Bussarna inställda på förmiddagen - och varning för dåligt väglag. I valet och kvalet att invänta bussarna eller ta bilen? Blev bilen och det var okej med 97:an. Något knöggligt på stadsgatorna. Är himla glad åt min fyrhjulsdrivna bil. Om det nu var EN vinter jag skulle ha en så var det här den rätta.
 
Jobbade från 12-17 - och tror nu att jag rensat vad göras måste innan resan. Några mail ska väl bombas iväg idag. (Undrar om det händer något när jag skriver "bombas" - övervakning?).
 
Och idag är det 3 månader till jag har födelsedag - den 66:e.
 
Närmaste tiden - tom den 11 januari - kommer det bli glest med blogginlägg - om ens några. Förvisso har jag datorna med mig - men hoppas inte få tid med den. Bara med som en livlina om kortet behöver påfyllning.
 
Nu ska jag hämta upp strykbräda och strykjärn - kanske ett och annat linne som behöver få en uppsnyggning.
 
Ni får ha ett gott slut på 2013 och en bra start på 2014. Så hörs vi efter att jag besökt den "nya världen".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback