Den store

2013-12-12, kl. 06.45 - och idag har Alexander och Alexis namnsdag. Grattis! Själv kan jag knappt tänka namnet Alexander utan att lägga till den store.
 
Halkig dag igår - har nästan kört in bilen i köket för att ta mig helskinnad in. Nu tycker jag att vintern får skärpa sig! Men med broddar och spark har jag inhämtat tidningarna. Och läst dem. Måste tillstå att tidningarna verkligen är lättsmälta nu för tiden. Såg på FB att Lars Pekka skrivit ett öppet brev till Mats Ehnbom just på det temat. Ett brev som ME vägrat publcera. Det gick just ut på att det numer är ytterst lite eget producerat material i tidningen. Bara att hålla med.
 
Vädret är störst på NSD:s etta - och "testamente" efter Karl P på Kurirens. Mest bara idrottsartiklar på menyn. Ser att Gällivare sjukhus riskerar neddragningar - samtidigt som Kent Ögren lovar nytt sjukhus i Kiruna 2025!! Undrar om det tidiga löftet om nytt sjukhus i Kiruna har något att göra med att Kent Ögren nu ska toppa sossarnas landstingslista. I valet 2014 kommer man i alla valkretsar kunna se Kent Ögrens namn - första gången. Tidigare var han bara på Jokkmokk-Bodens lista - och där blev han omkryssad av Elvy Blomdahl! Väl inga höga odds på att han kommer att bli nedflyttad av kryssen?
 
Byggfusk i Kiruna höjer jag ögonbrynen för. Tänk att nya raketskolan nu utryms för att det är mögel. Och NCC och kommunen är oense om vem som ska betala!!
 
Som sagt inget som i tidningarna som höjer temperaturen. Skulle möjligen vara horoskopet i NSD som hävdar att jag får välförtjänst applåder idag - för att jag hållit huvudet kallt och bidragit till en förbättring av sakernas tillstånd! Bäst att göra mig färdig för att mottag folkets jubel!!
 
Ha en bra torsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback