Martyrskap

2013-12-19, kl.06.00, Idag har Isak namnsdag.
 
Och det är synd om mig - fortfarande riktigt förkyld. Piggare igår eftermiddag - så jag gjorde ett svep på Storheden och stan och uträttade lite ärenden. Nu är frågan om jag ska till jobbet eller ej? Men det är jullunch idag - vore ju synd att missa.
 
Sunderbyn på Kurirens etta idag - i mindra smickrande sammanhang - dock inte "byns" fel. Dålig mobiltäckning vid Skanskas grustäkt - måste väl vara ovanför återvinningen det. Inte länkbart - det är däremot det som är NSD:s ettan nyhet - om demonstration mot strippklubben i Kiruna.
 
Bra och dåligt - NSD trumpetar ut att narkotikan flödar - dåligt - men bra att man gjort stort beslag.
 
Och kul att Northland vann mot Umeå - som egentligen heter Udominate - viken sponsor som nu tvingar dem att heta så?
 
Har ju numer ingen "plikt" att läsa ledarsidorna - men idag lusläste jag verkligen. Mycket intressant i NSD att läsa om spelet när Rosengren blev s-distriktets ordförande. Vilket fulspel! Fulspel förekommer än idag - på olika sätt - kanske därför tex man i Överkalix enat sig över alla ideologiska gränser - tror att BÖ borde ha fått lite mer inside för att förstå. Och sossarna i Överkalix är så skärrade att de gått till motattack med en helsidesannons i deras lokala annonsblad.
 
Kuriren tar upp det accelerande våldet mellan vänster- och högerextremister. Båda sidorna har ju en förmåga att framställa sig själva som oskyldiga och änglagloria. Tänkte faktiskt den hädiska tanken om lokalpolitikerna i Arlöv som fick en bomb inkastad i bostaden. Säkert är att den skyldige hör hemma bland extermisterna - men huruvida det är höger eller vänster tror jag vi ska vänta med att bestämma. De metoder det här grupperna använder utsluter inte att man vill skapa martyrskap!
 
Nu ska jag kolla om Iprenen tagit ned min feber så jag kan åka till jobbet. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback