På hemmafronten intet nytt

2013-12-22 kl. 08.00 - och min inre kompass säger mig att Natanael har namnsdag idag. Käre far -  grattis på namnsdagen - Yngve Lennart Natanael - saknar dig så! Natanael = Gåva från Gud - visst var det så!
 
På hemmafronten intet nytt. Hade himla flyt med gårdagen - iaf förmiddagen. Hann uträtta ärenden på sex olika ställen utan att en ha tillstymmelse till parkeringsproblem eller köer. Det var som om att just när jag var färdig med ett ställe - så började andra ansluta.Och ändå tyckte jag att jag var sen i starten - åkte inte förrän kvart i nio.
 
Hemma vid 13-tiden. Då blev det dock en något för lång middagsvila. Men jag hann med både ett och annat ändå. Tvättkorgen är tom - och ny skinka fixad. Kylskåpet rengjort för att nu nämna något.
 
Har besiktat vädret. Godkänt. Minus 8 och ett tunt snölager som snarare ska trampas fast än skottas. Dock lite orolig för det takras som kom från stallet i förrgår natt - och som hann frysa till. Nå det blir väl yxa och spett.
 
Nu ska här lagas lite mat. Dubbelmarinerad fläskfilé ska göras i tre steg. Så filerna måste nu brynas för att hinna kallna och läggas i första marinaden.
 
Sen ska jag åka till Kärrtorp - jag som så många andra. Klockan 12 manifestation vid Gula Paviljongen. Läsvärd ledare av Anna Dahlberg i Expressen idag - om att också hålla vänsterextremisterna stången. De infiltrerar sig i antirasiströrelsen - och döljer sina värderingar och metoder. Jag hoppas familjen Petersen - Karl och Åsa - klarar av det i Luleå idag - och inte ger utrymme för vänsterns våldsbejakare!! Tillsammans med Rädda Barnen verkar det vara de som representerar arrangörerna?
 
Tror jag tar snön före - fileérna. Njut och fira fjärdeavdent! Och möt upp i vårt lokala Kärrtorp idag kl. 12.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback