The Stig

2013-12-17, kl. 06.30 - och Stig har namnsdag. Grattis alla! Får symboliseras av The Stig - tyckte den anonyma personen var intressant - har aldrig hört talas om honom.
 
Kanonförkyld - varför uppfinner ingen vaccin mot förkylning. Själv har jag ju nu uppnått den aktningsvärda åldern då jag erbjuds gratis vaccin mot influensa. Men den har inte hittat till mig sen första omgången av asiaten. Gissade att det var i mitten av 50-talet - och 1957 var rätt svar.
 
Basket igårkväll - en spännande match mot Brooklynn - som vi förlorade med inte allt för många poäng.
 
Slaskigt, halkigt och tråkigt väder. Och verkar inte vara mycket bättre idag. Fast iaf minus 3 än så länge. Själv förtränger jag att yr,no hävdar plusgrader på julafton!
 
Och Rockande Samen har avlidit - endast 74 år gammal. Vilken snygging - och visst kunde man "jag är lapp och jag har mina renar" utantill.
 
NSD slår annars upp att kvinnliga soldaters kläder inte håller måttet - en säkerhetsrisk. På nätupplagan lyfter man dock illa sittande trosor - väl mer säljande?
 
Kurirens ettannyhet är att assistansersättningen är en dyr affär. Visst - men vilken livskvalitet för människor som annars skulle vara undanskuffade. Nu hävdas det att de privata får för mycket betalt. Fast man kan ju undra vem som har rätten till de pengar som försvinner mellan våningsplanen i stadshusen - som någon uttrycker de i artikeln. Talade för övrigt med en personligassistent som berättade att han fått mycket mer betalt hos det privata assistansföretaget än hos kommunen. Om det är det "vinsten" används till så kanske det är vällovligt?
 
Och drottningens favoritresmål är norrut - det gläder oss rojalister! Och så lär hon fylla 70 år dagens före julafton - så kanske vi får lite fest och glam i TV?.
 
Nu ska jag försöka pallra mig till jobbet. Inget särskilt på agendan idag - bara beta av allt som ska vara färdigt innan jul. Och ikväll har jag skjutsning - svartaxi till träningen för tjejerna.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback