Bästa stöttan

2013-02-15, kl. 07.00. och Sigfrid har namnsdag - grattis.
 
15 februari ger mig en del nostalgivibbar - i mitt tidigare liv som revisor var det sista dagen för deklarationer - avslutade oftast den dagen vid midnatt med att lämna in en bunt deklarationer i en brevlåda vid länsstyrelsen. På den tiden - 60-talet - var det mycket svårt att få anstånd med att lämna deklaration - och vitesbeloppen kom som ett brev på posten.
.
Funderar understundom i termera att sluta skriva blogg på morgnarna. Den här morgonen är en sådan. Vaknade med lätt huvudvärk - tog en tablett - och skulle vila mig i form. Och vaknade först kvart i sex - jäkla onödigt. Men sista timmen tillbringade jag i Paris och hade problem med att växla pengar till tåget. Jag och två personer till - så förargligt att precis när jag steg ur sängen - var bilden av vilka personerna var som bortblåst.
 
Upoptäckte verkligen häromdagen - igen - att bloggen är bästa stöttan - verkligen stöd för minnet å olika sätt. 75 kronor i ett kuvert på skrivbordet har väntat på sin väg till handkassan - och att bli bokförd. Och var hittade jag datum för händelsen - om inte på bloggen.
 
Kul när nättidningen har en alldeles egen nyhet - även om den inte är kul för Waplan. Fast ser att den är i båda tidningarna - uppdaterad av jouren i Norrköping.
 
Seger för Luleå hockey, lite knivskärning och ett hot av väktare - från "löpet" i Kuriren.
 
En liten kuriosnyhet att nämna - landstingets satsning på politikerutbildning - för minus 45. Kuriosan ligger i att Eva Hedqvist normalt sett har rollen att pusha plussare - ta till vara de äldre - nu är ansvarig för ett projekt som åldersdiskriminerar. Hur kluvet måste det inte kännas. Läs i Kuriren,
 
Nu hinner jag inte med mer här - har exakt tid att passa denna morgon. Sammanträde i Kalix kl. 10.00 - och i den bästa av världar hinner jag få en kopp kaffe före också.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback