Inte det förväntade

2013-02-23, kl. 06.30 - och Torsten och Torun har namnsdag - grattis. Fast idag är det Estelle som äger dagen - våran lilla prinsessa fyller 1 år - nu hoppas vi på födelsedagsintervju?
 
Inte de förväntade bakom denna länk - Tyst, mörkt, andaktsfullt. Vet inte vad jag förväntade mig - men kommer på att just såna länkar som inte avslöjar vad det egentligen är - lockar min nyfikenhet. Men nu blir det iaf förhoppningsvis svart text på det jag skriver.
 
En spännande dag igår - många möten med kända och okända. Och vem kunde tro att dagen skulle avslutad med att jag hjälpte kusinen att fixa en flygbiljett - och nu har jag uppdrag med in "svartaxi" klockan halvnio. Snabba ryck från Berigårn till Värmdö - farmor ska ned och barnvakta hos sjuka barnbarn. Så inte blir det någon Sinnesromässa för mig ikväll.
 
TV-kväll i övrig - Lena PH och Skavlan - lite saknade jag På Spåret. Och ny sitter jag och njuter av att en ny dag gryr - i tonerna av gammeldags musik i Da Capo. Vilken bra start på dagen!
 
Tidningarna lästa - Kuriren toppar med landstingets nya marknadsföring - ny brandgul färg ska locka patienter att välja landstingets vård. Kan väl bara hålla med facket - patienterna kommer nog av andra skäl än färgen på kläderna - får vi hoppas.
 
NSD fotsätter med LKAB-fusket - alla har rätt att få sin sak prövad, tycker IF-metalls ordförande Tomas Nilsson, Fast ju mer jag läser om detta undrar jag om det inte borde varit en polisamälan istället - misstankarna handlar ju om ren kriminalitet.
 
Båda chefredaktörerna skriver idag "tidningsdöden" - som iaf Sandhammar avfärdar - medan Ehbom kör med halvfullt iställer för halvtomt - gläds över ökade läsare på digitala medier. Och Sandhammar passar på att glädjas åt återigen en nominering till Guldspaden Och utan tvekan är det i dagsläget NSD som är den bättre av tidningarna - fast mest irriterar jag mig över att behöva hitta samma material i båda tidningarna. Snart spelar det ingen roll om de tu blir ett?.
 
Tur idag för Kuriren - och kemtvättarna - att det har Östman - om än bara varannan vecka. Krönikan idag lär väl få en och annan att spilla morgonkaffet på sig.
 
Men tidningsvärlden är inte alls längre det förväntade - inte trodde jag det var Aftonbladet som skulle uppfylla min önskan om reportage om Estelles födelsedag, Enda stället jag ser som ännu uppmärksammat det.
 
Nu börjar det vara dags för havregrynsgröten - om "diligensen" ska vara varm och framkörd i tid. Får nog bli en tur ut på stan sen när jag ändå är igång. Inte ofta den får se mig. Sen blir det väl till att åka skidor hela dagen - håller tummar och tår för Kalla och Hellner. Dags att de båda får en rejäl framgång nu.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback