Rafflande vilodag

2013-02-18, kl. 06.30 - och Frida och Fritiof har namnsdag hela dagen - grattis.Ett litet kusinbarn i Koskullskulle tänker jag särskilt på - grattis! Fast hon är nog inte så liten längre - utan en vacker kvinna!
 
Lagen kom och gick - men supporterklacken bestod - från kl. 09.30 till ca 16 i sporthallen i Antnäs. Inleddes med förlust med sådär 9 poäng - mot det Gladan lag vi besegrade strax före jul i en rafflande match - kvittering i sista sekunden och förlängning - på Björkskatan. Lisas "nollnollor" och "nollettor" bestod oss med värsta rafflande matchen - med 2 sekunder kvar och 25-25 fick Antnäs straffkast. För att hålla spänningen vid liv så missade Isa första kastet - men spikade segern i andra - 26-25. Trejde matchen kl. 14 vann vi med massor av poäng - men det var match hela tiden ändå.
 
Kan lova att jag var rätt mör efter denna rafflande vilodag! Men kopplar av gör man oavsett man vill eller inte.
 
Toppade sen söndagen med telefonsammanträde kl. 17 - ackompanjerat av skidseger för Johan Olsson. Skrockfull som jag är - lite tveksam inför ett så bra genrep.
 
Veckan börjar bra med uppstigning ordinarie tid - 04.30. Något märkligt horoskop dock (Kuriren - det är väl det som gäller?) - en fyrfota vän som ska vålla mig lite besvär - dock ordnar sig allt med lite tålamod. Avslutat med att jag längtar till en fest - Kennelklubbens kanske?
 
För Vädurar i Kvikkjokk har det dock säkert bäring - Kuriren toppar ettan med "Lösa hundar sprider skräck" - kvinna som träder fram törs inte ha vare sig barn eller hundar ute. Hittar ingen länk - bara denna om en gullig, lockig liten beige vovve som kommit ifrån sig ägare. Nog inget samband.
 
NSD har en stort uppslagen artikel om "Den tuffa vägen ur spelmissbruket" - ingen hjälp att få i Norrbotten. Själv är jag nu internetkund hos Svenska Spel - och lyckades sätta en veckobudget som gör att jag måste spara idogt för att kunna förnya mitt 10-veckors strykttips á 80 kronor. Inget utrymme för extra trisslotter här inte.
 
"Mitt i livet" - NSD - idag om en kompis till kusinen - Kirsten B - får lov att lämna båda tidningarna i trappen idag.
 
Noterbart att hästarna lyckas hålla sig kvar på löpet - nu om en flock hästar på rymmen i Boden.
 
Inte mycket mer att tillföra här - glad över att en ny vecka tar fart - för vad skulle alternativet vara? Det blir jobb på förmiddagen - dock är mina "pojkar" utflugna - den ena till Stockholm och den andra till kommunhuset - så kaffet får jag fixa själv. Få se om jag lyckas fixa träning idag också - skäms över utbliven sådan - och kroppen längtar efter en genomkörare.
 
Ha en bra måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback