Varning för stjärnfall

2013-02-17, kl. 07.30 - och varning för att klicka på den här länken om meteoriten i Ryssland. Först får ni reklam för någon bil och sen en massa nyheter på ryska. Oj så irriterad jag blir på länkar som "pratar" - och jag hittar aldrig avstängningknappen.
 
Tänkte på stjärnor - och hur nära det är mellan stjärnglans och katastrof - stjärnfall - i idrottens värld. Massor med sport igår - Kalla föll - och fick syrliga kommentarer om att hon faller för ofta - och borde träna utförsåkning - enligt "experten" i TV. Emil Jönsson bröt staven i starten - och var övertygad om att det var norrmännens fel - med ett brett garv! I slalom var svenskorna snabbast i båda åken - Frida i första och Maria PH i andra. Slutade iaf med brons för Frida och en fin 6:e plats för Maria,
 
Och så kom "katastrofen" i herrarnas skidskytte stafett - efter första skyttet gick Bergman ut till och med efter Kina - vilket kommentatorn konstaterade med en röst mellan förakt och gråt! Och så ska stackars Carl-Johan stå där inför TV-kameran och förklara varför det gick som det gick. Bra svar - om han vetat det skulle det aldrig ha hänt.
 
Ja - det blev en dag i idrottens tecken - hann en vända till stan - Apoteket - som bestod mig med en smärre chock - 1 788, 50 för en liten, liten påse. Tydligen var jag "nollad" och började vandringen mot frikort - perioden går ut först om ett år, Får väl vara glad att jag inte behövde betala det pris som stod på förpackningarna - men nog kan det vara tufft för både en och annan att måsta betala så mycket med en gång. Är det bra det här,?
 
Mycket bra service igår i Berigårn - fick 12-kaffe innan jag åkte till stan - och hann inte mer än landa hemma så inviterades jag på middag - torsk (godkänd sådan), pressad potatis, romsås, inlagd ingefära och rivna morötter satt bra.
 
 Och så dristade jag mig till att se "mello" som alla initierade kallar det. Kan konstatera att det inte kan finnas så dålig bok att det inte är värt bytet. Tommy Körbergs underbara röst var behållningen - inget i övrigt om bidraget.
 
Upp i tid idag - klockan 6 - har nu hunnit kolla in lite tidningar - och inte mycket att tycka om. Konstaterar bara att Sifo idag står för politikens "medaljutdelning".
 
I skrivande stund inser jag att jag kanske måste ta datorn med till basketmatcherna idag, Herrarnas slalom går klockan 10 - samtidigt då Saras första match har uppkast. Sen spelar Lisa klockan 12 - och Sara igen klockan 14. Fast basketen går före - det får räcka med radiolurar för slalomen - om jag nu hittar min lilla radio?
 
Ha en bra söndag - alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback