Bättre oskrivna

2013-01-13, kl. 08.00
 
Och idag har förstås Knut namnsdag - 13 093 såna finns det i Sverige - dock inga namngivna på 2000-talet. 1997 var det sex personer som döptes till Knut - verkar vara ett namn på utrotning.
 
Än viktigare att hålla på traditionen - tjugodaknut då ska julen ut Måste erkänna att jag dels inte plockat in så mycket jul dels startade avveckligen redan igår. Idag återstår att dra av golven med en trasa och att lägga tillbak mattorna som ligger ute i kylan - hoppas inte ett enda dammkvalster överlevt.
 
Gårdagen avslutades med en gomiddag hos kusinen  Sen slockade jag tämligen ovaggad. Kroppsarbete toppat med en middag med både vin och portvin gör sitt.
 
Har satt i motorvärmaren på morgonen - bilen så riktigt nedkyld ut. Hämtat in DN till kusinen Och själv har jag nätvandrat på tidningarna.
 
Luleåå Hockey förlorade mot Timrå medan Nortland vann sin match. I övrigt får jag lov att säga att nyheterna var såna att det är bättre oskrivna - iaf inte upprepade här. Inget vare sig sensationellt eller adrenalinstörtande.
 
Idag blir det som sagt att pilla färdig här hemma. Ser att det är lite underhållande idrott på TV. Sen behöver jag dra till jobbet och göra ett par timmars jobb. Lämnade lite abrupt i fredags.
 
Ha en bra tjugondaknut - och sortera granen rätt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback