Forts.

2013-01-30, kl. 06.45 - och Gunilla och Gunhild har namnsdag. Grattis alla och ett särskilt grattis till moster Gunilla i Bollnäs.
 
Forts. står för fortsättning - från igår - - och syftar på dagens lokaltidningar som båda skriver om Northland även idag. NSD siktar idag in sig på Vd:n - han måste avgå enligt NSD. Och har papperstidningens rubrik länkad på nätet redan tidig morgon. Drev?
 
Igår var annars en riktigt bra dag - jobb och träning i grunden. Ett par besök på jobbet - trevliga avbrott. Och precis när jag tränat färdigt ringde kusinen och bjöd på middag. Uppskattat - även om propointsen kanske inte var vad det borde - men va f-n...
 
Och sen så gjorde jag absolut ingenting. Känner att det börjar vara läge att prioritera det. Har idag infört en ny rutin - mailen ska inte läsas före jag kommer till jobbet. Och inte på kvällen heller - inser att jag gör en hel del jobb i sömnen - problemen ligger där och gnager. Problemet när man som jag har alla ägg i samma korg - dvs får både privat och jobbpost i samma box.
 
Bra start idag - bara en halvtimmes översovning. Men undrar varför det ska vara så omöjligt att stiga upp halvfem - som jag gjort nästan större delen av mitt liv?
 
Lite snö hade kommit - dock så lite att det räcker med några drag med borsten på bron. Blöt kändes den - så det behöver faktiskt inte komma nåt mer.
 
Tunna tidningar idag - några små kuriosa rubriker fastnade jag för - den här med sur eftersmak tillexempel - extra ljus stals medan bilägaren solade sig i glansen av Luleå hockeys seger över Linköping - 4-1.
 
Det påstås ju att snålheten bedrar visheten. Pratade med Jens igår eftermiddag, Han hade blivit klar med jobbet i stockholm redan vid 16-tiden, Dock bokad på planet hem först 21.15 Dyrt att boka om - och rätt fullbokat. Undrar om han blev med på planet som fick vända tillbak till Arlanda? Vore ju synd - då har jag inte kaffe färdigt när jag kommer till jobbet.
 
Lite olika budskap mellan NSD och Kuriren - medan polisen i Kuriren säger att de gripna i Skellefteå inget har att göra med inbrotten i våra trakter hävdar NSD det motsatta. Polisen har dock (äntligen) lagt ut en bild och regnummer på den bil som misstänks här uppe. Och säger att det gott och väl kan varakvar här.
 
Nu hög tid att göra mig färdig för jobbet!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback