Lite fejk

2013-01-15, kl. 04.00 och Laura och Lorentz har namnsdag.
 
Som jag förutspådde - måndag bästa dagen - blev gårdagen helt oöverträffbar vad gäller effektivitet. Hann massor på jobbet - och massor av sånt småttigt skitjobb - men som måste göras. Ovanpå körde jag en promenad på byn - 50 minuter i hyfsat tempo. Hade nämligen glömt mina träningskläder. Var fast besluten att åka hem och hämta dem och sen återvända för att träna. Men kändes lite onödigt med en extra resa. Så jag resonerade med mig själv Om kusinen ville följa med och springa på stan medan jag tränade skulle jag göra det. Annars fick det bli promenad hemma. Och hon nobbade. Kände att risken var stor att jag skulle hitta på något svepskäl för att skippa promenaden också. Men jag gjorde den! Minsann!
 
Sen har jag fixat upp tvätten, läst handlingar inför morgondagens sammanträde, fixat mig mat, plockat undan efter "inga" som hela tiden lämnar prylar framme, donat med lite teliaabonnemang som ska rensas bort - fler abonnemang än telefoner!! Och så kör jag Idrottsgalan i bakgrunden.
 
Upptäcker nu att jag skriver i nu-form - och därmed avslöjar att det faktiskt bara är kväll när jag skriver detta. Lite fejk. alltså. Misstänker att jag inte hinner skriva något i morgonbitti - flyget går 06.35 - minifakiren. Och man vet ju aldrig nu för tiden om jag översover eller inte. Två väckare ställda - och klar att bädda ner mig framför TV:n.
 
Hoppas ni har en bra morgon då ni läser detta. Själv valbereder jag i Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback