Ny näring

2013-01-20. kl. 08.00 ungefär - har ingen aning om vem som har namnsdag - men grattis iaf.
 
Ny näring - via Sifo - får krisen i centern. Publiceras egentligen av SvD och Göteborgsposten - men dessa hade bara en påannons - medan Expressen visar hela undersökningen. Tror Jonas Sjöstedt är glad att vänstern opnionssiffror går han i hand med centerns - så att fokus inte hamnar på vänsterns 4,6 %. "Frälsaren" JS har minsann inte lyft över Ohlys sffror. Hörde fö Jonas häckla centern i partiledaredebatten. Ett parti som är beroende av stödröster - och detta av en partiledare vars partis överlevnad myntat begreppet "kamrat fyraprocent".
 
Arbetskonferens hela dagen igår - mycket trevligt. Men resultatet målade upp en bild över allt som ska göras det närmaste året - framkallade lite produktionsångest!
 
Blev inte så mycket mer än sova sen - har fått ihop många timmar. Och steg inte upp förrän halvsju. DN inhämtad till kusinen - själv har jag läst den på nätet. Inte mycket upphetsande nyheter vare sig där eller i de andra.
 
Nu njuter jag av en tyst, lugn och stilla söndagmorgon. Mörkret lägrar sig fortfarande över Berigårn - mysigt. Planerar för dagen. Förmiddagen för lite uppstädning och tvätt. Sen till jobbet för att tömma konferenstrunken. Skönt att göra det med en gång - så jag minns vad alla kryptiska meddelanden på små lappar innebär för åtaganden. Sen blir det en visit ute på Svartöstan.
 
Lite lugnt tempo alltså - lite stuk av "tänk-på-vilodagen-så-att-du-hedrar.den". Hoppas på lite idrott på TV - lagom bakgrundsunderhållning.
 
Och så inväntar jag förstås rapportering från basketen i Täby - där Lisa är och spelar riksmästerskap med "stortjejerna" - Antnäs BK:s 98:or.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback