Orubricerat

2013-01-21, kl. 06.45 - och då får Agnes med den här länken hjälpa till med den svarta färgen på texten. Ett grattis på namnsdagen delar hon med Agneta.
 
Oinspirerad att skriva - så orubricerat får det bli. Kanske borde fundera på andra morgonrutiner än att blogga?
 
Igår var iaf en riktigt återhämtande dag. Hemmapyssel på förmiddagen - toppades med 12-kaffe hos kusinen. På tal om rutiner så har jag nu satt upp ambitionen att inte längre lämna grejor efter mig överallt. Nu ska det vara prydligt!
 
Lite av det smittade av till jobbet också - där jag sorterade upp "konferensnkens" innehåll med var sak på sin plats. Lite övrig uppstädning också - vad fint det ska vara när jag kommer idag.
 
Besök hos katten Malin sen eftermiddag - och insåg att jag är mer allegisk mot katter än vad jag vill erkänna. Lite inhandling på Kvantum innan kosan styrdes mot Bergigårn. Och där väntade morotssoppa i trappen - riktigt delikat på min ära.
 
Och när jag ska börja tugga om de lokala nyheterna så kommer Rapport med Nyamkos avgång - både från riksdag och regering! På egen begäran - som det heter. Ja, jag vet inget annat - men undrar förstås om det har någon koppling till den debattartikel hon hade i DN i lördags. Och som jag inte ens hunnit läsa?
 
Nå Annie Lööf lär väl bli glad - att få någon att dela fokus med. Såg lite grann av henne på Agenda igår - och i Expressen får hon många länkningar. Till exemplet nypet på S. Fast jag måste erkänna att jag inte visste att s höll på att ta fram en program. Hade inte Löfven med sig en affärsplan?
 
Och den slutenhet som Annie lyfter om sossarna bekräftas då verkligen i NSD idag. En liten grupp på nio personer - arbetarkommunens styrelse . har bestämt! Det blir Stålnacke som tar över. Klubbar och föreningar får sen det "generösa" erbjudande att utse hennes ersättare - men det är begränsat till det manliga könet. Och inte nog med det - dessa två namn Stålnacke plus den man som utses - ska sen toppa sossarnas kommunfullmäktigelista. Det här kan man utläsa av artikeln på sidan 5 i papperstidningen. Känns kanske inte som den öppnaste och mest demokratiska processen?
 
Ivrig att komma igång med veckans jobb slutar jag här för den här gången. Väl förberett igår - på en att-göra-lista - med allt från att beställa klipptid till justering av protokoll. Ha en bra måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback