Seg, segare, segast...

2013-01-12. kl. 07.00 Experiment
 
Nu har eländes förkylningen stulit en vecka av mig. Frustrerande att inte kunna gå på som vanligt - då både kropp och själ blir degiga av allt snytande hit och dit. Känner mig seg, segare - segast..
 
Och helt omöjligt att få mig att stiga upp som jag har tänkt. Kan inte vara för lite sovande - för vilandet igår eftermiddag övergick i princip till nattsömn - utan större uppehåll.
 
Gårdagen flöt väl annars på bra - dejt med Thomas och Jens om programmet för nästa lördag. Lite bistånd med utstädningen av julen - på jobbet Och inbjudan som stjärnorna aviserade handlade tydligen om att vi upptäckte att fp stod på tur för trappstädningen. Firade kassaförstärkning med att köpa lite lyxmat till våra småfåglar - färdigskalade solrosfrön och en annan blandning.
 
Har inte stuckit näsan utanför ytterdörren än - tant Lilly hade redan hämtat in tidningarna kvart i sex då en ann vaknade till.
 
Kommunalrådsskiftet toppar båda lokaltidningarna - nu har spekulationerna börjat. Som vanligt känner sig ingen manad att träda fram - och avgående råd vill naturligtvis inte peka ut någon. Men Karl P släpper ändå en liten bomb - han öppnar för någon som inte är aktiv idag. Dock inte tydligt citerad. KP:s idé - om extern värvning - backas upp på NSD:s ledaresida också. Är det en nostalgist dröm om en återvändande Niklas Nordström som skymtar mellan OS:a rader? Själv kan jag inte låta bli att undra om och hur SSU-skandalen ska påverka - finns ju åtminstone några av kandidaterna som har sylt på fingrarna.
 
Med livet om insats kommer hemsjukvården att få pröva sig fram. Alltså fattar inte varförr  man inte skulle kunna ge de distriktssköterskor som går över till hemsjukvården tillgång till vas-systemet. Dags att vi själva nu får rätten till våra egna journaler. Undrar hur aktivt folkpartiet driver detta vårt förslag hos alliansregeringen - och vem eller vilka som isåfall bromsar?
 
Har glömt att inleda med namnsdagsgrattis - Frideborg och Fridolf - och länk - så texten är väl rödlila nu? Ska experimentera och göra en länk i början så här i efterhand.
 
Men nu är det dags att gå in i skarpt läge. Här ska julen städas ut - och alla dammråttor. Det måste göras ordentligt för nu dröjer det länge till nästa storstäd. Kan hoppas på lite underhållande idrott på TV:n? Och lite rapporter från tjejernas basketcuper i Övertorneå. Lite abstinens att inte vara där.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback