Självsuggestion

2013-01-10, kl. 07.00 - och Sigurd och Sigbritt har namnsdag. Grattis.
 
Själv ägnar jag mig åt självsuggestion Försöker inbilla mig att jag mår bra och är pigg och glad. I verkligheten lever jag i de äckliga sviterna av förkylningen - med irriterade ögon och söndergnuggad näsa,
 
Nöjd över gårdagen - iaf såtillvida att jag genomförde en rejäl träning - ingen känning av förkylningen. Efter middag och lite bortstädning "donkade" jag på soffan - väl förberedd för den natt som blev uppåt 10 timmar lång. Vaknade först halvsex - utan några som helst vakna "mellanstationer". Länge sen jag hade ett normalt sovande - antingen svårt att sova eller så rena koman. Vadan detta?
 
Tidningarna riktigt tunna idag också - detta inkluderande även "extra" som jag sällan läser Detta mellanting mellan bilaga och annonstidning kan jag klara mig utan.
 
Intressant idag blir att se om drevet mot centern tagit sån fart att det blivit självgående. Förvisso ogillar jag många av förslagen - men tycker som Lena Mellin att det är trist att förslagen vissnar innan de ens fått debatteras på annat sätt än som rubriker i kvällspressen. Lena avfärdar att "vildhjärnorna" ser detta som ett sätt att bli av med Annie Håller med - då skulle det knappast ha varit Hatt och AWJ som var först ute - snarare Bard. som här gör ett försök att rasera Annies avståndstagande.
 
Uppkopplingen jäklas med mig även detta morgon - som om jag inte vore nog sen. Men den roliga nyhet om tjuven som blev inlåst vill jag inte undanhålla er Själv skulle jag vilja veta om han hade haft någon chans att ta sig ut om nu inte larmet gått?
 
Vad den här dagen för med sig vet jag ungegär lika lite som er andra. Planeringen dock att ta mig till jobbet. Träningsväskan är med - och eftersom det funkade trots förkylsningssviter igår - så borde det inte finnas några ursäkter i eftermiddag heller.
 
Fö kör TV nu på centerstormen - undrar om Annie kommer att ta plats i soffan idag? Fredick F vid barbordet just nu - tillsammans med Gösta Gustavsson från Östergötland.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback