Livstecken

-2013-07-20, kl. 08.30 - och idag har Sara födelsedag. Tillsammans med två av mina favoritpolitiker - Birgitta Ohlsson och Erik Ullenhag. Grattis, grattis! Och så kusinbarnet - mitt äldsta sånt tror jag - Malin Grönborg fyller också. Grattis!
 
Gör en tomlänk här - och hoppas på svart text.
 
Livet går olika fort - när jag var in senast tyckte jag det var som en evighet sen jag skrev. Och idag trodde jag att jag skrev igår - och då hade jag daterat 17. Så detta inlägg bara som ett livstecken.
 
Överkalix på torsdag - med tidig avgång - 07.00 och sen hemkomst - 21.00. Trevlig dag på marknaden - och spännande hemfärd med buss. Men det funkade. Kom på att enklaste förvaringen för våra marknadsprylar var att jag lämnade bilen - eftersom jag fick en parkering alldeles bredvid vår monter. 
 
Och så blev det Överkalixmarknad på fredag också. Jens skulle tjänstgöra ett antal timmar på montern - och marknadssuget blev för stort så jag följde med. Tog faktiskt en tripp på marknadsgatan. Inhandlade halstrad "dioxinfisk" - saltströmming. Och en klådda. Blev min lunch. Mycket gott!
 
Och sen senast har Ebba och Oscar både varit och farit. Mellanlandade i Berigårn för övernattning - och for sen vidare till mormor i Santasaari. Inser att det kommer förbi här på väg söderöver - och stannar några dagar. Men då är jag i Umeå på fotbollsfestival.
 
Kuriren avslöjar idag att Vatchreeyas kläder saknas. Det har jag också funderat över - varför man inte avslöjat det tidigare. Och vilka kläder det handlar om. Mycket läskigt att läsa om "Trollhättan" fallet som har stora likheter med hur Bodenfallet inleddes. Blod i lägenhet och trapp.
 
Och NSD avslöjar en pinsam historia i Kiruna. Lyxhotellet som blev ett skelett på fjälltoppen. Hur man nu kunde tro att man kunde bygga utan bygglov.  
 
Höjdpunkt igår också föresten - trerättersmiddag på Sunderbyrestaurangen med Jens& co. Vitlöksbröd med tzatziki, entrecote med bernaisesås och så en underbar kladdkaka med glass och grädde. Tyckte det var värt det - med tvånamnsdagar att fira ; Sara och (Lisa) Madeleine, Saras födelsedag, föräldrarnas bröllopsdag (21/7) och så Saras sista arbetsdag på första jobbet.
 
Nu ska jag fundera hur förvalta den här lördagen på bästa sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback