Positivt tänk

2013-07-09, kl. 07.30 - och Jörgen och Örjan har namnsdag. Grattis bästa arbetskompis Jörgen!
 
Idag gäller det verkligen att bestämma sig för positivt tänkt. Fick böja mig ned för att lyckas få temperaturen till tvåsiffrig - plus 10. Och regn! Men eftersom jag behöver in till jobbet så är det ju bara bra. Behöver inte harmas över att inte få njuta sol och vind!
 
Inte mycket att skriva om. Måndagen tillbringades på Berigårn - utom en kort utflykt till Kvantum. Frukost på häbarsbron - fick ta lä för att få bra värme. Stormigt igår - även tidig morgon. Sen blev det lite gräsklipp och trimning. Snyggt och prydligt nu. Men dags att börja om med proceduren senast torsdag. Bjöds på 12 kaffe - med melon och lufttorkad skinka som tillbehör. Middag blev det också - ugnstekt lax med potatis och broccolipytt. Och sallad förstås - där alla ingredienser utom tomaterna kom från egna odlingen. Sallad, gurka, paprika växer så det knakar - men tomaterna är lite sena i starten.
 
Lättsmälta tidningar. Rekordår väntar för bärplockarna rubricerar NSD medan Kuriren påtalar det trafikkaos som avstängda gator i Luleå medför. Fick faktiskt en liverapport av Jens - som var förbi som hastigast. Inte lätt att ta sig ut från Timmermansgatan till Kungsgatan. Och andra vägen - via Skeppsbrogatan är stängd!
 
På nätupplagorna handlar det om dödsolycka i Örarna - mcolycka. Och om den dementa kvinnan i Kärrbäck som ännu inte hittats igen.
 
Oroande om styckmordet. Hemskt att man nu börjar fundera om bevisen räcker till åtal. Tankarna kommer ju - har man gripit fel man - och missat andra spår? Hundratals tips från allmäheten - och polisen har betat av ungefär hälften.
 
Nu ska jag alldeles strax få instruktion om hur sköta växthuset - kusinen ska på minisemester i två dagar. Ansvaret för grönsakerna kommer nu att vila tungt på mina axlar.
 
Vi får väl se när jag hinner med att höra av mig här.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback