Semesterkoma

2013-07-24, kl. 09.00 och mina kusiner Kerstin har namnsdag - både Vestbrant och Hansson. Grattis till er och alla andra Kristina och Kerstin. Dagen är er!
 
Såg att jag skrivit om semesterångest den 2 juli. Nu skriver jag om semesterkoma. I den har jag nu inträtt. Lite desperat inser jag att semestern snart är slut - och alltid ligger något där med jobbet som borde göras. Men nu har jag bestämt mig för att det är semester. På tisdag då det ska regna DÅ ska jag ge jobbet en dag.
 
Tidningarna tunna som löv. Absolut inget att skriva om. Har iaf fixat mig tillgång till e-kopiorna. Vilket jag haft tidigare också - men nu någon nymodighet att registrera sig med konto. Uppenbarligen hade jag redan gjort det - iaf i ena tidningen - för det strulade med nya och tillfälliga lösenord. Men nu tror jag det funkar - bara jag nu kommer ihåg lösenordet. Blir ju borta från papperstidningarna i två dagar.
 
Strålande väder idag - som ska hålla i sig tom måndag. Imorgon åker jag till UFF - Umeå Fotbolls Festival. Lite segt - långt mellan matcherna - då bara Lisa spelar. Men kanske skulle hon spela med pojkar 01 också.
 
Nu ska jag stressa ut i solen - med kaffe och ett korsord. Kanske det blir ett pass gräsklippning också - få se vad naturen ställt till med. Annars bara förberedelser för morgondagens avfärd.
 
Nästa blogginlägg tidigast söndagkväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback