Skrockfull

2013-07-17, kl. 07.30 - och Bruno - i ensamt majestät - gratulerar vi idag på namnsdagen.
 
Tyckte det var länge sen jag var in här - men skrev ju igår - så det här är överkurs.
 
Men jag väntar på att SAS ska korrigera sin bokningssystem. Gissa om jag blev brydd då första möjliga bokningsdag var mars 2033. Och min bokning var förmarkerad till utresa 18 mars och hemresa 25 mars. Eftersom jag är skrockfull så undrar jag vad jag ska planera en för den veckan?
 
Igår var jag bill Boden - och Boten. Fyra par skor blev det till priset av ett par. Inkluderande ett par sulor maxade det 1135 kronor och 20 öre.
 
Sen åkte jag till jobbet - bara för att kolla in posten - men vädret och bokföringen lurade mig att bli kvar några timmar. Sen en repa ut på stan - födelsedagskort och lite annat.
 
Gårdagens stora nyhet - kanske kom i förrgår? - om att skattebrottslingar kommer att släppas ur fängelserna. Väntat och i grunden riktigt att även skattebrott ska handhas av EN domstol - givet med dess överprövningsinstanser. Men nog kommer det bli lite märkligt att en hel del skumraskfigurer nu ska få skadestånd av staten. Och ersättning för förlorad arbetsförtjänst. Jag utgår nu från att det kommer att ske införsel i dessa ersättningar för de skatteskulder och andra skulder dessa "figurer" har till staten? Men jag är inte beredd att lägga fingrarna på bibeln för att det är så!
 
Idag planerar jag att börja med att producera det kryddsmör jag inte hann med igår. I övrigt vet jag inte så mycket - träffa Ebba och Oscar med föräldrar förstås. De anlände till Berigårn igår. På eftermiddagen blir det till att åka in till jobbet och packa för Överkalixmarknad.
 
Nu ska jag återvända till SAS bokningssystem - och se om det är möjligt att boka en resa i november - för Anne KJ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback