Pest?

2013-06-03, kl. 06.30 - och Ingemar och Gudmund har namnsdag.
 
Idag blir det inget skrivet här. Bara ett litet gnäll över att jag har sån förtvivlad hosta. Sån där astmatisk hosta - som väser i bröstet. Och jag hostar till jag nästan kräks. Tillsammans med en viss förhöjd temperatur börjar jag bli orolig att jag drog i mig någon skit i lördags när jag röjde i "gammelförna". Sorkpest råttpest, harpest??
 
Men annars är det bra - en hemmasöndag igår till klockan 16. Sen drog jag till Bodsjön tillsammans med Jörgen. Efter mulväder i stort sett hela resan så tittade solen fram direkt när vi parkerade vid Bodsjöskolan.
 
Och bortsett från hosteländet har dagen börjat bra. Blå himmel och sol. Ljummet ute. Syrenen i blom - liksom både äppelträdet och körsbärsträdet, Fåglar välkomnade mig med kvitter och igelkotten pinnade på över gården - och dök in under häbaret.
 
En helt vanlig jobbdag idag. Ska kolla tågtiderna - event. ska jag hämta Lisa vid tåget. Återvänder efter skolresan till Gotland. Och snart vankas stora examensdagen - lite extra då Lisa lämnar Alviksskolan för att börja högstadiet till hösten. Och Sara lämnar nian för gymnasiestuder till hösten. Liten blir stor - alltför fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback