Saknad av ingen

2013-06-17, kl. 07.00 - idag går Torborg och Torvald ursäkta men hurrandet går i förstone till Lars Anehagen som firar idag, GRATTIS! Utlovades bild på länken - ni kan ju alltid söka. Och så firar vi Eira Andersson också - som fyller hälften av Lars.
 
Ingen blogg igår - nä - och ingen verkar ha saknat mig heller. Kan iaf sammanfatta två underbara dagar. Uteliv båda dagarna. Lördag var det gräsklippning på förmiddagen och Pride på eftermiddagen. Igår var det banne mig gräsklippning hela dagen. Fast började med frukost i  två timmar på häbarsbron  - för att inte störa sovande grannar. Ansträngde mig med att lösa NU-korsordet. "Urgera" var jag tvungen att kolla sanningshalten av via google.
 
Basket igårkväll - sökte förtvivlat kanal 10 - men hittade den inte. Rysande, rafflande referat på radion fick duga. Ingen direktrapportering från familjen Sundström - tydligen inget internet i den Jens kallade "sunkhallen".
 
Måndag idag - och inser att det bara är 4-dagars vecka. Lovande väder - ljummet ute och ser ut att bli sol. Även vädret på tv igår verkade lovande inför midsommar.
 
Tidningarna då? Ja resterna av Pride och mycket sport. Mulitarenan i Haparanda toppar NSD och Kuriren har Piteås stadskärna i centrum. Bland smånotiserna ser jag att Vattenfall ska bygga serverhall på Porsön - bra det då det verkar osäkert om det blir någon 2:a och 3:a för Facebook?
 
Ingela Lekfalk nominerad som landstingsråd - om Kent Ögren sitter kvar. Trodde ett tag att sossarna skulle ha en gemensam lista för länet - men det verkar inte så. Vad skulle det vara för fel? Att låta väljarna peka ut vilka de vill se om landstingsråd? Förra valet smögs Kent in som landstingsråd - trots att han bara kom tvåa i den lilla valkretsen Boden-Jokkmokk. Undrar vilken plats han kommit på om väljarna i de andra valkretsarna gett en chans att tycka till?
 
Min numera begränsade bloggtid är ute nu. Mot jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback