Vilseledd

2013-06-07, kl. 07.00 - och idag har Robert och Robin namnsdag - vilseleddes av E-tidningen igår. Kurirens - vet inte om NSD:s gjorde samma misstag?
 
Och uppenbarligen blir det en sämre kvalitet på läsandet på skärm. För i reportaget om frånvaron i kommunfullmäktig visst redovisat "tomma stolar". Av 38 tommar stod moderaterna för 25 . pinsamt!
 
Trevligt nationaldagsfirande - men måste vi vara så seriösa och allvarliga? Kan vi inte få lite mer av karnevalsstämning över det hela?
 
Resten av dagen ägnades åt gräsklippning. Så länge redskapen inte krånglar och solen skiner är det en ljuvlig sysselsättning. Dessutom var det inte fel att göra ett brejk och äta surströmming. Med tant Lillys goda kaka till kaffet.
 
Lite trist var det att läsa tidningarna idag - i mångt och mycket gårdagens E-tidningar. NSD toppar med en 84-årig kvinna som skickats hem från sjukhuset mitt i natten. Hon hann dock aldrig riktigt hem - utan föll i stentrappe, skadades och fick ambulansfärd åter till sjukhuset. Och Kuriren har om nästan det omvända - en 79-åring som lämnat sjukhuset på eget bevåg och som är försvunnen.
 
Idag är det fest på förmiddagen och jobb efter lunch. Lisa och Sara ska firas för deras fina skolarbete. Lisa lämnar 6:an och Sara 9:an. Examen klockan 9 båda två - så klanen har fått fördela sig. Själv åker jag till Alviksskolan.
 
Nu ska jag först på span. Det ser ut som en död orm som ligger vid busken utanför mitt köksfönster. I min fantasi är det igelkotten som tagit ihjäl en mindre huggorm. Dock jag kan misstänka att det kan handla om skräp från stupröret?
 
Ha en bra dag. Och kom ihåg att det är fredag - fastän det var "söndag" igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback