Akilleshäl

2013-03-22, kl. 03.16 - och Kennet och Kent har namnsdag. Grattis! Och idag fyller Siv Forslund och Eva Flyborg år - grattis tjejer! Kommer efter så fort jag kan - på tisdag. Fick för övrigt tidiga gratulationer och en jättefin bukett tulpaner redan igår på årsmötet. Så nu kan vi alla glömma den beiga kommande födelsedagen. Vem tusan vill fylla 65?
 
 
Hoppas någon hajade till för kl 3.16 - men det var faktiskt då jag steg upp i morse - tidigare än "sektledaren" kan jag tro? Om det berodde på den "benvärk" jag har i vänsterarmen vet jag inte - men eftersom jag råkade se ambulansen i grannskapet blev jag klarvaken. Vänsterarmen har verkligen utvecklats till min akilleshäl - småkrånglar mest hela tiden.
 
Hade en fin tisdag igår - även om jag fick offra träningen. Jobbade till ett och så lite ärenden på väg mot Sunderbyn - inhandlade mus och telefoner till jobbet. Men hann hem och sova ett par timmar - för att sen återvända till stan för årsmöte med FP-Luleå - ett trevligt sånt. Körde det så snabbt som demokratin till't. Många ville hem och se hockey. Själv hann jag hem och sen en bit av andra och hela tredje. Och det gick ju bra det. Vinst för Luleå!
 
Kurien följer upp olyckan i Sarek med artikel om fjällsäkerhet - ettannyhet. På ledarsidan är JE tillbak på heltid- glad för det - hade inte klarat en Formgren till. Huvudledaren om Silberstien/Möllers bok om Nuders roll för Juholts uppgång och fall - intressant. Och så ett litet Sticket där det framgår att Ögren är den typen som ser halvtomma glas - istället för halvfulla. Tänk att journalisten häromdagen inte drog i den tråden - när Ögren befarade att Finland skulle "stjäla" patientunderlag från Norrbotten - en berättigad fråga hade ju förstås varit om inte Ögren såg möjligheten i finska patienter?
 
NSD toppar med nyheten att Luleå kommun redan hyrt ut stugor - som förhoppninvsvis inte är byggda - eftersom bygglovet är överklagat. Något som kommunen mörkat och påstår sig inte vetat om. Hmm.
 
Tror att Gud bor i mitt kök - hör Britta Veglin på TV säga att "kaos är granne med Gud". Trodde jag skulle hinna städa ut honom nu på morgonen - men har såsat på i vanlig ordning. Nå - det skadar väl inte att ha Gud i köket? Själv ska jag nu jobba ett antal timmar. Klockan 18 är det basket i Bergnäset - Saras lag. Och sen är det basket på TV - Uppsala - LF - tack 24norrbotten.
 
Hoppas för övrigt att det inte blir så många styrelsesammanträden med Högerpressen - eller iaf att Kuriren tar in någon annan vikarie för JE än hon den där. Men grattis iaf till styrelseuppdraget!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback