Hetluft

2013-03-15, kl. 07.00 - och Kristoffer och Christel har namnsdag. Skickar grattis till alla såna - men lite särskilt till Christel i Jokkmokk och kusinbarnet Christoffer i koskullskulle. Och så undrar jag varför man inte samlar alla namn med samma ursprung till samma namnsdag - med anledning av att Christel tydligen har sitt ursprung i Kristina.
 
Jag kan inte räkna dem alla - men över hundra är det iaf - "kommentarerna" här på bloggen på inlägg som jag gjorde 2008 med rubrikerna "ojuliga tidningar" resp. "skottdagen" - och alla har bäring på viagra och närbesläktade ord. Gå för gudsskull inte in och klicka på den länk som finns med!
 
Om det var dessa eller något annat som gjorde att gårdagens morgoninlägg blev liggande kvar i utkast vet jag inte. Däremot fick jag bekräftat att bloggen iaf gör att någon funderar till om något hänt mig när jag inte skrivit. Men det vill ju till att jag inte feldaterar och har mig.
 
Hetluft för Luleå ikväll - LF i Uppsala och Luleå hockey i Göteborg. Vi håller tummarna. Mina "brynäsvänner" får väl glädjas åt Luleås framgångar - såg att ni blev totalkrossade av Skellefteå för andra gången.
 
Hetluft - milt sagt - var det ju runt Juholt. Pinsamt för hela s-rörelsen att den som skrev Juholt hyllade installationstal var den som själv ledde hyllningskören. Läs här om hur Suhonen hyllade talet som han själv skrivit!
 
Mer hetluft borde det vara kring "utrensningen" inom landstinget. Ledare i Kuriren idag. Visst är det märkligt att inte facket - så politi(S)erat som det är - ryter ifrån. Sen när accepterar man "bristande förttroende" utan konkretisering som skäl för uppsägning. Men det är kanske tack vare polit(S)eringen de inte har synpunkter?
 
Ser kommentarer om "barnboken" som som är sexistisk - att det skulle vara att överreagera att göra väsen av det (tack och lov få ändå). Men ställ den i relation till alla sexistiska övergrepp som sker överallt i samhället. Nu en fd idrottledare som tros ligga bakom med självmord en ung flicka i Kumla begick häromdagen. Vi får skörda vad vi sår!
 
Imorgon är det prinsessan Llians begravning - stor nyhet i media - just nu också på TV - "Helgonet" lär komma - och Lillbabs är inbjuden men kan inte delta. Pinsessans hårfrissa lär också vara inbjuden - vi får väl se om hon kommer. En får väl försöka göra utrymme för den TV-sändningen.
 
Men nu börjar jag med att hantera fredag - fatta att vi är där redan. Jobb på förmiddagen. Besök på Studieförbundet Vuxenskolan efter lunch - Öppet Hus. Och om jag är diciplinerad då blir det veckan 3:e träning. I avdelningen diciplinerad är det väl lika bra att jag erkänner översovning idag igen -  till halvsex. Nästkommande arbetsdag ska jag försöka mig på att ställa väckarklockan en bit i från sängen.
 
Ha en god fredag.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback