Oalert

2013-03-30, kl. 08.00 - och Holger och Holmfrid har namnsdag - Så skönt med tidningar idag! Stabiliserar tillvaron - man vet tex vem som har namnsdag. Och så lärde jag mig att Holmfrid faktiskt ursprungligen är ett kvinnonamn.
 
Vaknat i tid idag - och lyssnat till Da Capo - men känner mig riktigt oalert - det är fortfarande segt - orkar inte mycket. Snorar - och näsen är genomsårig av allt snytande . hostar och nyser - i vanlig ordning detta mellanting - bara lätt förhöjd temp.
 
Dock höll jag mig igång lagomt igår. Efter lite morgonpyssel inne satt jag vid stallet med korsord. 12-kaffe hos Kerstin - och sen tog vi oss en inhandlingssväng på Kvantum. Snabba var vi - så jag hann med en dryg timme till i solen. Men sen var jag faktiskt tvungen att gå till vila en timm innan middagen. Kom in i hockeyn när Luleå tagit ledninen med 1-0 - det blev ju inte precis någon rysare - men väldigt mycket mer spännande att lyssna på radion.
 
Lite väl tidigt att ropa hej - vad avser B.S.T.L tycker jag - Kuriren påstår att Luleå kopplats greppet - lite väl övermodigt.
 
Bästa svärdottern var upprörd här om morgonen - i förrgår var det nog föresten. Nyhetsartikel om det som JE fångat upp i dagens ledare - om Ingrid Norbergs rabiata syn på friskolor - och på föräldrar och elevers rätt att fritt välja skola.
 
Annars är det mest bara påsk och slutspel i tidningarna idag. Och "blåljus" förstås - inte bara detta om TV-programmet - utan tyvärr en hel del andra polisingripanden - rån, misshandel, skoterolycka med mera. Kryddat med en lägenhetsbrand på Rödkallensgränd - tur att Marjatta flyttat.
 
Sitter och småler för mig själv - som hade jag en hemlighet - och det har jag. Så tokig dröm på morgonkvisten - då jag dejtade en för mig känd person - han blev förvånad ska jag säga. Det var inte jag i drömmen - men blygdes nog lite när jag vaknade.
 
Nu ska jag försöka planera den här dagen - påskmiddagen är kirrad - redan bjuden. Men det är frustrerande att känna att jag inte har någon ork - det går upp för ögonen bara av att tänka hänga tvätt - den som väntar på mig i källaren. Men det ska jag göra - och måste sen hitta något att göra i solen så att jag iaf kan känna mig lite produktiv.
 
Ha en bra påskafton - och har du inte så kul än - så kom ihåg att påsken ändå inte ska vara glad förrän på påskdagen (= me "gudelig")
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback