"Tågat" med buss

2013-03-04- kl. 07,30
 
Har sovit till mitt på ljusa dan - för faktiskt är det rena dagsljuset kvart i sju när jag steg upp, Inte minns jag att det var så här ljust när jag åkte iväg igårmorse?
 
Funkade väl med bil till jobbet - för att sen äntra tåget. Trevligt sällskap med Annika S som också skulle till Kiruna - för årskonferens med V. Allt flöt väl till några minuter från Kiruna stationsområde - då fick vi besked att det var strömlöst där.
 
Efter en timmes stilla stående fick vi åka vidare till Krokvik  en genspår förbi stationsområdet. Därifrån blev det buss - 1 mil tillbak till Kiruna. Äventyrligt - tåget hade stannat i perronglöst land - och person med större funktionshinder än mig kunde inte göra sig besvär. Tur att kusinen inte var med.
 
Nåväl i tid till årsmötet - och trevlig samvaro med taggade folkpartister - dom har en plan...
 
Om vårt tåg iaf nådde nästan ända fram så var det värre för de som bokat det tidigare - med Norrtåg . de fick äntra en buss och dessutom köra förbi Jokkmokk - en tur på 5,5 timmar. Fick via Nina det mindre lustiga beskedet att även tåget på min hemresa var ersatt med buss - och mycket riktigt. Tur nog fick vi dra rätt ner mot kusten - i Luleå 22,15,
 
Efter en vecka med mer än proppfullt flexkonto så slutar veckan med en 15 timmars dag. Fast det gör den ju inte - till det ska läggas kvällens besök i Övertorneå. Tur att jag fortfarande tycker det är så roligt att åka ut och umgås med folkpartisterna runt om i länet.
  
Dagen krävde dock sitt - känns inte som om jag kan ränka en redig tanke. Nu ska jag ut också skotta snö, Mycket mer snö här på Berigårn än någon annanstans under hela resan igår. Men det är "drömsnö" - jättefluffigt - och nu får jag iaf lite motion - träningen har misskötts.
 
Idag får vi lite extra motion också¨- via andra. Vi följer Vasaloppet och 5-milen- Tänk vad kul om Brink vinner - och vi tar en ädlare medalj än silver på 5-femmilen. Då blir Thomas lätt att tas med på resan till Övertorneå.
 
Och skrev jag inte det - att söndag skulle vara mulen - enda dagen jag kunde lapa sol. Men söndagen kan nog bli riktigt bra iaf - njut!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback