Upprättelse

2013-03-04, kl. 06.30 - Adrian och Adriana gratulerar vi på namnsdagen.
 
Efter norska segrare i både herr och damklassen i Vasaloppet kändes som något  av en upprättelse av det blev GULD på femmilen - och vilket lopp han gjorde Johan Olsson. Och ni aviseras det att han kommer i morgonsoffan på TV - det måste ses.
 
Lite bragd också att efter Kirunaresan ge mig av till Övertorneå igårkväll. Men sällskap på resan - Thomas - underlättar. Och riktigt bra före - och inte ett enda vilt såg vi till.
 
Hörde däremot om olyckan som inträffat i Sunderbyn - så tragiskt - en död och en allvarligt skadad. Nyheten i topp på NSD:s papperstidning - medan Kuriren har en "extra" ruta i högermenyn. Så många som nu fått tillvaron sönderslagen för lång tid framåt.
 
Väldans tunna tidningar idag - så tunnar att man till och med presenterar att tunga lastbilar systematiskt kör för fort. För oss som färdas en del på vägarna hade det inte behövts någon utredning för det.
 
Norhland kittlar nyfikenheten - gruva eller basket. Här var det basketseger att fira - vi får väl hoppas det smittar av sig på gruvan.
 
Om dödsångest ska man inte skoja - även om man gör det lite slarvigt ibland. Kuriren har ett helt uppslag om en kvinna som fick gå omkring i 7 veckor och tro att hon hade cancer och skulle dö, En vårdcentral i Norrbotten som gett beskedet - som se visade sig vara felaktigt. Förstår inte varför man inte skriver ut vilken vårdcentral det gäller - vadan denna hemlighetsfullhet? Kuriren har inte lagt ut det på nätet - men NSD har tydligen hittat ett TT-telegram,
 
Gillar när Johan Olsson säger att det var något speciellt att köra när kungen var där och tittade. Och i nästa andetaget omfattade han även "folket från Åsarna". Kungen och dom var tydligen bästa "vallan",
 
Värsta oväntade nyheten - vänsterpartiet säger nej till surrogatmödrar. Förstår inte hur man kan ha problem med det. Företeelsen finns ju - väl bättre att det kan ske under ordnade former.
 
Och om nu moster i Bollnäs läser kan jag meddela att släkten utökats med ett litet gossebarn - ett ytterligare barnbarn till Kjell-Ivar. Och pappan heter Mikael.
 
Lite seg idag - men har ju varit en tuff helg. Och för lite träning på sistone - känner faktiskt av gårdagens snöskottning, Det drog ju ihop till nästan två timmar - var grymt underhalt så man fick spänna sig rejält. Tyvärr blir det ingen träning idag heller. Dagen är uppbokad - först kl. 10 en ideell insats för Afasiföreningen - revision. Sen ett inplanerat möte kl. 13. Och efter det åker jag hem och vilar.
 
Nu startar jag till jobbet processen - ska ta det försiktigt i trafiken idag - uppmaning från Kurirens horoskop, Så bäst att skapa tid för det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback