Varsel....

eller möjligen strejk. Har jag tänkt mig att gå i imorgon. Alltså vad avser bloggen. Efter en helg i slapphetens och fördärvets tecken - så måste jag skärpa till mig i morgon - och "producera" - oavsett i vilken genre det blir.
 
Lite lyckades jag åstadkomma på förmiddagen - redan ut lite med varifrån alla mina pensioner kommer - och hur mycket extra jag måste be dem dra i skatt. Och så kom jag på att jag faktiskt har rätt till pensionsrabatt numer - och har beställt ett pensionärsintyg - för jag hoppas verkligen ingen kan tro att jag är pensionär!!
 
Lite till pappersjobb gjorde jag nog - men övrig tid har jag tillbringat i solen här på Berigårn - så underbart. Vid 10-tidn gick jag ut - och väntade på de utlovade 12-kaffet som kom  Sen fick vi flytta oss - allt efter att solen och vindarna gäckade oss.
 
Och så en fantastisk påskbuffé - repris från igår - men lika god. Och så på det ett påskalamm - med alla tillbehör.
 
I jakten på utebelysningen har vi också rest en stege idag - jag höll - och kusinen klättrade - vi bytte lampa. Och trodde därmed kanske att vår utebelysning skulle funka.
 
Och det gjorde den  i 5 fem minuter - sen höll mitt liv på att ta slut - mitt pillande gav mig världens "stöt" . liksom ett mellanting mellan "kostängsel" och döden!!
 
Och nu mina vänner - lyssnar jag på Da Capo igen - i orginal förstår jag nu (repris nästa lördag) - och vilken hälsning skickar de till mig just idag - Hälsa Mikael från mig - Britt Damberg.
 
Just idag skulle en mycket god vän ha fyllt år - om han inte lämnat detta jordeliv redan förra hösten. Tönker på dig vännen!
 
Ha det1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback