Ve och förbannelse...

2013-03-6. kl. 07.00 och Ebbe och Ebba har namnsdag. Grattis till alla såna och särskilt till Ebba på Värmdö som ska vinka av sin farmor idag - kusinen kommer hem.
 
Ve och förbannelse läser jag över snön denna morgon. Kärleken till vinter och snö slutar iom februari, Har tvingats göra iaf lilla snösvängen - det stal tiden från bloggandet. Men också fysisk aktivitet ger utlopp för allt elände man tagit in via tidningarna.
 
Med det säger jag att jag inte hinner skriva här - men måste iaf tala om att jag kom upp på "bandet" igår igen - dvs träning. Efter det åkte jag hem och sov mellan halvfem och sju. Sen hade jag två telefonsammanträden. FÖR högt tempo nu.
 
Från dagens tidning kan jag dock inte låta bli att notera att när fan blir gammal blir han religiös. Kent Ögren ber om ursäkt för klavertramp. Så ser jag att de spekuleras i att Niklas Nordström skulle vara frälsaren efter Karl P. Niklas som blev så illa behandlad i på län(S)plan - som offrades till förmån för Rosengren. Kan den ödmjuka outfiten har något att göra med Niklas eventuella återkomst. Här ska visas att det inte är som för?
 
Och snön den bara fortsätter att vräka ned - godmorgon mina vänner!
 
Måste förstås också berätta att igår beställde jag tid för linsbyte. Med konstaterande av gråstarr på båda ögonen var beslutet lätt. För lite starr för att få operation via landstinget. Det var det som gjorde att mor min gick för länge med sin gråstarr - och fick enorma problem. Det missgtaget ska vi inte göra om. Det blir till att gräva i spargrisen, 55000 kalla vill de ha. Fredag 27/4 kl. 14.10. Nervös - jodå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback