Dagen B

2013-05-29, kl. 06.45 - och Yvonne och Jeanette har namnsdag . Grattis! Ovh i mors "blombok" läser jag att morbror Åke skulle fyllt 99 år idag. Han dog dock 1988 - 74 år gammal kan de kanske bli.
 
Inte mycket att skriva om här - Dagen B - det innebär att jag och Anehagen ska ratta 2 folkpartilag genom Blodomloppet. Motionslopp som genomförs för att ragga fler blodgivare - ett vällovligt syfte. Märkligt att jag inte lyckats trigga något annat parti att ställa upp. Nu är det tredje året å rad som vi ensamma representerar politiken!
 
Å andra sidan verkar det som om politiken abdikerat - åtminstone i Luleå. Lyssnade på kommunfullmäktige och konstaterade att det största oppositionspartiet - M - inte hade några bestämda åsikter alls om Vision 2050. Märkligt!
 
Igår gav jag blanke den i jobbet redan vid 12-tiden. Hemma före två - och ägnade mig åt putsning av gräs runt träd och buskar. Nu är det kanonfint på Berigårn! Och häggen doftar - men det var väl kyligt klockan 5 för att jag skulle vilja stanna ute och dricka kaffe.
 
Klockan 14 igår eftermiddag var det för övrigt 22+ här - och då hade termometern varit i skugga lång tid. En av clematisarna i pergolan är i blom! Och liljekonvaljerna nere vid enbuskarna! Det brukar slå ut till midsommar. Om far hade levat hade "pererna! varit i jorden och landet prydligt välansat.
 
Sen eftermiddag/kväll fick jag för mig att jag skulle åka och bunkra mat. Scanningrabatt på 50 kronor lockade. Om jag handlade för500 kronor. Plockade lite av varje - sånt man alltid behöver. Men så tog jag en näve körsbär - och vägde in de 280 grammen till en kostnad av 55:72 - det var den rabatten det. Men goda var dom!
 
Idag ska jag på besök på öron-näsa-hals - för mina bihålor. 14.50 - och sen är det väl nästan tid att åka ut till Skogsvallen och ladda för loppen!
 
Ut och njut av govädret - kan vara bra att minnas senare i sommar. Ha en skön onsdag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback