Förhoppningsfullt!

013-05-14, kl. 06.30 - - grå farbröder som har namnsdag idag - Halvard och Halvar. Desto mer uppmuntrande horoskop i Kuriren - 
 "Du är trött på att stånga pannan blodig. Nu kommer du på ett bra sätt att komma runt hindret". Äntligen ett genombrott - iaf enligt horoskopet i Kuriren.   Förhoppningsfullt!
Undrar om texten blev svart nu?
 
Intensiv och härlig dag igår. Allt gick som på räls - men så kan man väl inte säga nu för tiden? Hann med många energitjuvar redan på morgonen. Och kunde sen ge mig tid att i lugn och ro delta i promenaden med Svenskt Näringsliv. Promenerade med en fantastisk företagare från Kalix - en grafisk formgivare som hette Lena. Personkemi på några sekunder. Vi hamnade på en parkbänk vid Floras kulle - och hann dissikera både våra privata liv och vår profession.
 
Tillbak till jobbet och förberedde styrelsemötet. Effektivt. Färdig redan före 19. Tidigt "soffgående" - en lyx att somna på soffan framför TV:n - ganska snart efter Borgen.
 
Upp med tuppen idag - kvart i fem. Lagomt med en kvarts översovning. Härlig försommarmorgon - ett väderläge som inger hopp.
 
Studerar vår "traktorhögar" - snöhögarna - den stora och den lilla. Den stora vid häbaret och den lilla vid gammelrönnen. I år ska jag komma ihåg att notera vilken dag de försvinner - motsvarande flotten som drar i Kalixälven. Kanske kan ordna en tävling nästa vår?
 
Största - och sogligaste - lokala nyheten att en man hittades död efter en brand på Hindersön.
 
Fortsatta skriverier om den försvunna 20-åriga kvinnan från Boden. Men inget genombrott som det heter på polisspråk.
 
Undrar hur lång semester han ska ha - ledarskribenten på Kuriren. Inte för att han precis är dålig ersättaren - Gary Bergqvist. Även om dagens ledare är lite  kacka i eget bo. Han tycker att 200 miljoner i utanförskapsstöd är ett slag i luften. Nu är det väl så att de ledarskribenten företräder - moderaterna- förmodlingen inte är de som yrkat på högre stöd. Och insatsen ska heller inte bedömas isolerat.
 
Undrar vad motsatsen till "realpolitiker" är - rent spåkligt menar jag? Tommy Eriksson fdlänsombudman för moderaterna skriver tillsammans med "realpolitikern" Staffan Eriksson - om att moderaterna i Norrbotten borde skämmas över bristen på engagemang och ledarskap. Kurirens insändarsida. Undrar för övrigt när moderaterna i Norrbotten ska presentera sin nya länsombudsman?
 
Slutskrivet nu - mycke att göra innan avresa till Gällivare vid 14-tiden. Förhoppningsvis ett möte som kan sluta vid 20.30 tiden. Måste hinna packa för Norge sen. Längtar faktiskt efter 3 dagars semester..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback