Galen

2013-05-04. kl. 07.30 - namnsdag kommer jag inte ihåg - men grattis i alla fall.
 
Än kommer fb-vännerna inte ut ur skärmen - galen kan man nog bli. Över att varenda forskarrapport tas på största allvar och presenteras som sanningar.
 
Ordning och reda på morgonen - upp klockan 6 och tidningsläsande till ackompanjemang av Da Capo.
 
Bestående minne från tidningarna - inte mycket. Mjölkudden byggs ihop med centrum enligt Kuriren. Själv har jag lite svårt att förstå att det skulle vara en sanning att alla människor vill tränga ihop sig på den lilla plätt halvön utgör? För att sen tillbringa massor med tid i köer ut till Storheden för att inhandla livets nödtorft. NSD toppar med att Hells Angels ledare inte får vapenlicens. Inte särskilt förvånande - hade han fått det hade det motiverat att vara en ettan nyhet.
 
Lite skvaller från moderaternas länsstämma får vi också - via den alltid lika intiterade Östman. Länsförbundsstyrelsen lär ha röstat mot en motion som ville förstärka försvaret, Men ska man vara nya så ska man. Får vara kreativ om man ska kunna använda nya moderaterna år efter år. Och Krister Hammarberg förutspås en nedflyttning på riksdagslistan?. Till förmån för Johan Johansson? Och inte oväntat är det diss för Mattias Karlsson och hiss för Maria Salmgren - men redaktörn har missat hennes nya von-namn?
 
Gårdagen var sportig - först basket - med storförlust för Lisas lag. Så hem och spisa hockey - med en galen förlust för Tre Kronor - lite Vitryssland stuk. Själv kombinerade jag med att njuta av korsordslösning - med nya ögonen är det ett återupptaget nöje.
.
Nu blir det lite hemmapyssel - med klädvård och annat. Fram till lunch - sen är det fortsatt basketcup. Med två matcher där andra precis avlöses tidsmässigt med nästa hockeymatch framför TV:n.
 
Ha en bra lördag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback