Haloeffekt

2013-05-07, kl. 06.00. Idag är det Carina och Carita som ska hyllas - namnsdag idag.
 
Hem sent igårkväll efter en trevlig kväll i Jokkmokk. Som tradtionen bjuder så avslutades verksamhetsåret/årsmötet med plankstek på Gästis. Sveriges bästa!
 
Ljuvligt att bila i den ljusa vårkvällen. Men i år hade inte naturen vaknat till riktigt - ögongodiset bestod av en orrhöna, två älgkalv och ett rådjur.
 
Spännande hockey via radion - sent om sider undvek Tre Kronor ett nesligt nederlag mot Vitryssland. Ärren efter förra förlusten - för många år sen - svider än.
 
Har inte varit ut än - tidningarna låg i hallen. Och är nu lästa. Skrattar lätt när jag läser Kurirens ledare. "Han blixtrade dock till med jämna mellanrum,," Han åsyftar Reinfeldt i söndagens partiledardebatt. Tror ledarskribenten måste lida av samma haloeffekt som jag fick efter ögonoperationen. Dvs en ljuskvast runt allt som innehöll minsta ljuskälla! För tidigt ute - ledaren inte länkbar än. Själv funderade jag om han had skoskav eller tandvärk?
 
Skönt att vara uppe i tid - kvart i fem. Idag blir det fullt upp. Anna Steele ska göra ett inspel här i Luleå - föreläsningslunch - innan hon drar vidare till Piteå. Anna är riksdagsledamot - ersättare för statsrådet Erik Ullenhag - och tillika rätt nyvald ordförande för Liberala Kvinnor. Skulle någon läsa det här och ha lust att komma till lunchen - har jag fortfarande två sallader till övers.
 
Så det blir full rulle med att transportera cateringmat och annat till SV på Bangårdsgatan. Hoppas att lugnet lägrar sig efter lunch - för sen toppar jag arbetsdagen med telefonsammanträde kl. 19.00 - med valberedningen som ska knyta ihop säcken ikväll.
 
Ni må ha en bra tisdag - gud vare med er själv har jag inte tid!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback