Måndagsrapport

2013-05-20. kl. 06.45 - och idag gratulerar vi Karolina och Carola. Särskilt gratttis till kusinbarnet Anna Karolina och kompis Carola Larsson.
 
Kanondag igår - söndag. Började med att hänga tvätt ute - barfota och endast iförd "särk". Upptäckte dock att fossingarna blev rätt nedkylda.
 
Fortsatte med fotboll på Likoarenan i Alvik. Fick se Lisas lag förlora med 4-2 mot Norrskenet. Det senare visade sig vara ett lag från Rosvik med omnejd.
 
Blev 5,5 timme på jobbet - helt okej det också. Mycket pyssel med att "sortera" alla helgens deltagare i grupper beroende på när de kommer och far. Glädjande många kommer till konferensen med en del nöjer sig med lördagens årsmöte.
 
Soligt och fint även idag - dock svalare - med + 14. Jobbanpassad temperatur. Annars är ju temperaturen extra hög idag beroende på VM-guldet. Häftig match igårkväll.
 
NSD på tå - lyckats få med VM-guldet på ettan. Trodde först inte Kuriren hade med det alls - men ett helt mittuppslag men inne i tidningen.
 
Dags för utrensning tänker jag - på facebook. Ser att ledande politiker nyttjas som "referenser" av nätbedragare. Även hos mig dyker det upp namn som jag inte aktivt har accepterat som vänner.
 
Men det värsta med FB just nu är att det delas annonser hit och dit. Sonen hade fått en om Sveriges kommunistiaka parti. Själv får jag en med jämna mellanrum - som handlar om rynkborttagning. Vet inte vilket som är mest oförskämt!!
 
Bra ledare i Kuriren idag - om en omdömeslös vänsterpolitiker - "Falsksångare i Malmö" - borde väl inte vara någon nyhet - väl snarare motsatsen som är ovanlig?
 
Och i NSD ger OA "Goda råd till nya råd" - kunde nästa vara mina egna till folkpartiråd - hör bara på denna: "Driftsformen är ingen dogm. Det viktigaste är att det blir god kvalitet för skattebetalarnas pengar,..."
 
Slut i rutan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback