Nada

2013-05-05 - och Gotthard och Erhard har namnsdag - grattis alla 459 i Sverige som heter så. För min del förs tankarna till Skräddars Erhard och Danell Erhard. Några nu levande tror jag inte jag känner?
 
Uppstigen i söndagstid - strax vid 6. Har avnjutit en lugn och stilla söndagmorgon. Ljuvlig morgonkonsert av allehanda fåglar när jag hämtade DN - så öppnade fönstret för att fortsätta njuta.
 
Kollat tidningarna och har väl nada att skriva upp. Event. pyroman ska inte triggas av att jag länkar iaf - brand i tre containrar i Luleå i natt
 
Lördagen avflöt som jag kunde förvänta mig. Fast inte riktigt. Fick sjukbesked - Lisa vaknade med feber så kunde i spela basket. Men jag och mormor Doris for iaf och tittade. Vinst mot Höken. Och senare på kvällen blev det vinst även på Vråken. Så idag ser jag framemot finalt - mot samma Gladan som vi förlorade med ca 30 poäng i fredags.
 
Idag får jag åka ensam till basketen - mormor hade annat. Så det blir nog en liten sväng till jobbet. Om inte annat för att förbereda det telefonsammanträde jag har ikväll.
 
Så kommer söndagen den 5 maj att förflyta. Även om det säkert kommer att hända en del mellan raderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback