Ofrivillig frånvaro

2013-05-24. kl. 09.30 - och Ivan och Vanja har namndag idag - ryssinspirerat? - grattis iaf till er som heter så.
 
Själv är jag drabbat av montezumas hämnd - även om det tog sig andra uttryck är diarré. Tröttare än trött igår - och som i koma tog jag mig hem vid 17-tiden. Blev extra kvardröjd på jobbet för utlovad presskonferens för polisen - som jag så här.
 
Väl hemma orkade jag knappt ta mig till soffan. Ställde klockan på 20.00 - men vaknade först klockan 04.00. Efter en natt med oborstade tänder och allt smink kvar - eller på kudden.
 
Upptäcker att datorn inte finns på plats. Hade den på jobbet igår. Söker i bilen - nej. Stulen? Kvarglömd på jobbet? Tankarna snurrar -   försöker  rekonstruera hur jag lämnade jobbet - och var jag var innan jag kom hem.
 
Nå jag fick läsa tidningarna tidigare än vanligt - och hann tom diska undan. Inser att datorn kanske tar mer tid på morgonen än jag tror.
 
Och noterade att ingen regel utan undantag gäller. Idag smågillar jag krönikan av Marika Formgren. Hon vet nog inte hur rätt hon har när hon hävdar att koncentrationen har stor betydelse för att det är upplopp i förorterna. Och just kommunen hon nämner - Överkalix - är ett tydligt exempel. Det är inte många år sen Överkalix hade liknande tendenser som Husby - laglöst land med kriminalitet och skadegörelse. Det är väl bara så att det är lättare att hantera och få rätsida på i ett mindre samhälle.
 
Och avsaknd av dator gjorde att jag var på jobbet halvåtta - och då hade jag hunnit vara till återvinningen och till Kvantum.
 
Men nu blir det blogguppehålla på riktigt - Älvsbyn väntar efter lunch. Och ett intensivt dygn med revliga folkpartister. Hör av mig på söndag - så ni vet att jag överlevt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback