SMHI

2013-05-12, kl. 07.15 - och vem som har namnsdag vet jag inte men provat att länka detta och se om texten blir svart,
 
SMHI - bara för att idag blir det i stort en väderleksrapport här - inget annat.
 
Bra dag igår - ja läkarbesöket gav väl inte så mycket mer än en remiss till SuS. Något på/med bihålorna på vänstersida. Och inte nog med att jag är skack och vind ytligt på många sätt - visade sig att skiljeväggen i näsan också var sned och knölig. Men tyvärr så funkar det ju inte med att Sensias specialistläkare får gå in i min journal hos landstinget. Dvs jag träffade nu en kirurg och han hade med tillgång till journalerna kunnat säga om det behövdes opereras eller inte. Nu kräver jag JOURNALERNA TILL FOLKET! Ge mig allt på en lite usb-sticka så kan landstinget och privata fortsätta pinka revir runt sina egna journalsystem - främst landstinget handlar det väl om.
 
Men sen fick jag trevligt besök av faster, farbror, kusin och hennes man. En kunsin som jag bara känt till i så där 6-7 år. Det blev gofika - middag fick jag inte bjuda på - för den var redan förberedd ute i Alvik.
 
Nå idag strålar solen från klarblå himmel. Och jag måste jobba! Typiskt - och i år verkar jag gå i riktig otakt med solen. Till veckan när jag är i Oslo - ska solen skina här varenda dag - onsdag, torsdag,fredag. Och när jag kommer hem på lördag lovas molnigt igen. Och i Oslo är prognosen att det regnar tre dar i sträck. Känns inte som om det räcker med sol- och badsemester i oktober - måste nog till något mer!
 
Fast jag är glad för alla er andras skull att solen skiner idag. Njut!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback