"Solstress"

2013-05-26, kl. 08.00
 
Nu har den kommit "solstressen"  åkomman där man vaknar och solen strålar - och själv har man saker som måste göras inomhus. I detta fallet nu skicka underlag till tidningarna om årsmötet. Hinner inte ens fundera på att länka för att få svart text - men testar med detta blanka inlägg.
 
En fantastisk konferens och ett fantastiskt årsmöte. Måste skryta lite särskilt över Polar Hotel också - utmärkt service och mycket god mat.
 
Riksdagslistans topp fem är klar nu. Vi kommer förstås få utstå en del spott och spe för att den toppas av två män - men å andra sidan finns två mycket färgstarka kvinnor bland de 5 - så nu är det väljarna som genom personvalet har makten i sin hand. Nomineringskommttén - och sedemera alltså årsmötet igår - valde att helt följa resultatet i det provval som genomförts bland medlemmarna. En sed som resultade i att fp redan 1985 hade två kvinnor i topp - Britta Bjeller och Barbro Nilsson - mycket unikt på den tiden. För övrigt har fp i Norrbotten "bara" haft kvinnliga riksdagsledamöter under mina snart 40 år.
 
Idag minns jag - mor Marianne för att det är Morsdag - fader Yngve - för att det skulle varit hans 89:e födelsedag - och båda för att det är deras gemensamma bröllopsdag.
 
Nå nytt från media kan jag inte förmedla - "solstressen" förhindrar någon vidare nätvandring. Lite läskigt dock om "bodenfallet" - eventuellt ritualmord och avsaknad av bevis låter förfärligt.
 
Ha en bra söndag - själv ska jag skynda mig så jag får angripa gräset. Blir bara en liten början - för stora gräsklipparen är inte färdig än - ska servas - men lilla eldrivna rackarna ska ge det värsta gräset en match.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback