Stukad!

2013-05-11. kl. 06.30 - och Märta och Märit har namnsdag. Grattis! Tänker att det kunde vara rationellt och effektivt att ha Marit här också - men henne grattade vi för ett tag sen.
 
Stukad - men inte mentalt (så mycket iaf). Ska olyckan vara framme så ska den. I lugn och ro löste jag korsord och såg Finland spöa ryssarna i hockey. Glad ihågen över färdiglöst Ica-Kurien kryss reste jag mig från fåtöljen för att lägga bort det. Och fastnade med foten i mattkanten - och det vred om höger foten rejält. Så nu linkar jag. Är väl aldrig rätt tid att stuka en fot - men just inför promenad med Svenskt Näringsliv på måndag, resa till Gällivare på tisdag - och sen tre dar i Oslo. Tillfället kunde minst sagt varit bättre valt.
 
En ljuvlig arbetsdag igår - hann med mycket - men i vanlig ordning är det jobbigaste kvar. Och det blir bara jobbigare ju fler gånger det blir nedflyttat på listan. Tjuren vid hornen idag då!
 
Dubbelutspisad igår - hem och vände för att åka på middag till Timmermansgatan. Gomiddag i trappen från Restaurang Ovanpå. Vinflaska med mig hem från middagen - då jag vägrade åka buss i kalla snålblåsten.
 
Iaf upp tidigt idag - möttes av en gråregnig kall morgon. Ett par tre grader bara - kan undra om Kerstin varit ut i natt och kollat växthusets plantor? Vi får i alla fall glädjas över plusgraderna - längre upp så lär det snöa.
 
Idag står besök i fokus. Först ska jag nu pilla på lite här hemma. Halta på så att säga. Sen blir det lite inhandling - för efter läkarbesök kl. 14.15 får jag trevligt besök av minst en farbror med fru, kanske en faster och så kusin Lena med man. Undrar bara vad att bjuda på då när de precis kommer från en annan faster - en riktigt "matfaster".
 
Märkvärdigare än så blir inte dagen. Missar väl Sverigematchen i hockey - men det kanske finns någon senare att vila till.
 
För övrigt uppmanas jag av horoskopet i NSD att se klart och förnuftigt på en möjlighet så den inte glider mig under händerna. Ungefär så för oss Vädurar.
 
För övrigt kan man se positivt även på en stukad fot. Förra gånen det begav sig var den en fraktur på vänster - nu är det höger- så event. eftersläpande haltning jämnar ut sig.
 
Ha en bra lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback