Tunnar än tunt

2013-05-06. kl. 06.30 - och Marit och Rita har namnsdag - grattis alla och ett särskilt grattis till vår EU-parlamentariker Marit Paulsen.
 
Tidningarna var tunnare än tunt idag - trots sportbilagor. Båda tidningarna toppar med att den försvunne Jonatan Henriksson hittats död av. Sorglit resultat - men föräldrarna är tacksamma att slippa leva i ovisshet. Och fantastiskt vad ett gemensamt engagemang kan ge.
 
Från gårdagen gläds jag åt Schweiz seger över Kanada - det sätter Tre Kronors förlust i en annan dager. Och spännande var det med straffläggningen. Alviks tjejer vann i fotboll ser jag - kul. Och våra baskettjejer gjorde en toppmatch mot Gladan - förlust med bara 6 poäng - gav silver i Barent Basketball Games.
 
Efter basketen blev det bokning av solresa - men först till hösten. Måste ha något att se framemot. Med det i bagaget var det lätt att ge jobbet några nödvändig timmar. Bland annat plocka med hem lite material till det telefonsammanträde jag avverkade klockan 19. För övrigt tycker jag det är trist att konstatera att jag blir äldre för varje dag - men inser att alternativet vore bra mycket tristare. Livet är trots allt ganska underbart!
 
Och sen blev det partiledaredebatt - ovanligt bra sådan - och då tänker jag inte så mycket på budskapet utan sättet den genomfördes.
 
Idag blir det en lång dag - först "träla" på jobbet. Vid 15-tiden drar vi mot Jokkmokk på årsmötet - jag och Jörgen. En lång resa men den brukar vara lustfylld med mycket naturupplevelser. När jag åkte med Johan för ett par år sen räknade han till 11 älgar på vår hemresa. Jodå jag ska köra försiktigt.
 
Nu vet ni hur min dag ska forma sig. Själv har jag läst horoskopen för att få vägledning. Kuriren hävdar att jag avser att uppta ett gammalt projekt - och varnar för det. Tydligen så bortser jag från några risker - vilket jag enligt Kuriren inte bör göra. Själv funderar jag vilket av alla projekt det kan handla om?
 
Ha en bra måndag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback