Den mest kände?

2013-11-28, kl. 06.30 - och idag har Malte namnsdag - alldeles ensam. Den mest kände är väl Malte Lindeman - son till Valfrid Lindeman.
 
Halkade mig igenom onsdag också. Det blev broddar hela vägen, Började dagen hos fotvården - bra start på dagen - att bara sitta där och bli ompysslad.
 
Sen blev jag kvar på jobbet hela dagen - kändes inte alls frestande att ge sig ut i halkan. Fick undan en hel del - men förvisso en del energitjuvar kvar på att-göra-listan.
 
Väl hemma kom jag mig för att städa upp i linneskåpet. Nåja - städa är väl en överdrift - men lite uppsortering blev det iaf.
 
Vaknade kl. 4 i morse - pigg och steg upp. Med broddar och spark tog jag mig till postlådorna kvart över fyra. Men där var minsann inga tidningar. Gjorde mig beredd att ta mig an dem via e-kopiorna - men då dök hen upp. Skönt - tänkte nästan att de ställt in - eller än värre hamnat i diket!
 
Som vanligt inget särskilt upphetsande i tidningarna. Möjligen beror det på att man varit med så länge att jag är luttrad?
 
Kuriren har ett fint reportage om biltestindustrin i Arjeplog. Fantastisk utveckling det varit - vem kunde tro att vi kunde ta tillvara snö, is och kyla på detta sätt? Nu ska Arjeplog få 260 nya hotellrum till. Tom våran "sektledare" har ju blivit "hotellkung". Måste nog se till att jag får komma upp till fp-avdelningen där. Ingen länk på artikeln.
 
NSD fördjupar granskningen av strippklubben i Kiruna. Visar nu på tydliga samband med illegal prostitution.
 
Och Kuriren följer upp gårdagens artikel om orättvisa sjuksköterskelöner - och även på ledarplats.
 
Och så kommer "efterbörden" från moderaternas nomineringsstämma. "Trotjänare i M petad vid möte" rubricerar NSD i papperstidningen. Något mindre snyftande rubrik på nätet - han fick inte plats på landstingslistan. Nog har man rätt att komma med ett motförslag utan att det kallas kupp. Det hade ju varit upp till mötet att bestämma om annan ordning än att ställa listorna mot varann. Men nog klingar det falskt när MK "beklagar" - sanningen är ju att Staffan inte fanns med på hans lista alls - inte ens på någon blygsam placering långt ner. Det hade man väl ändå kunnat bjuda på?
 
Idag ska jag bara jobba halvdag. Sen ska jag till min faster - och vi ska hämta hennes Aina på Kallax. Och när jag ändå är ute på Örnäset så blir det ett besök i Svartöstan också. Så ska detta dag förlöpa - och det gör den nog.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback