En snabbis

2013-11-16. kl. 07.00 - och Viveka och Vibeke ha namnsdag. Särskilt grattis till bästa Viveka Nordlund!
 
Nu ska det här inlägget bli en snabbis - är taggad att städa idag. Adventsstädning - funderar allvarligt på att sätta upp stakar och stjärnor - och tända dem också. Protest mot att det snarare är vårlikt än jullikt idag - nästan regn.
 
Unnade mig en kortdag på jobbet igår - lämnade redan kl. 13. För att inte anses helt bakom så styrde jag stegen mot nya Åhléns. Och - ja - det var fint - men rätt kliniskt. Det blev faktiskt nästan 40 minuter på stan - lite rekord. Köpte 2 nya blommor - de spretiga pelargonierna har fått lämna in - nu två små som matchar fönsterstjärnan bättre.
 
Fick ett il och påbörjade adventsstädningen - dock vågade jag inte hänga ut mattorna - och det var nog klokt - har nog duggat lite i natt.
 
Sen blev det förstås fotboll - nedbäddad framför TV:n - i tron at jag skulle somna. Men portugiserna bestod med en "musikunderhållning" som kunde väcka döda. Och spännande ändå till Portugal avgjorde på sluttampen. Kombinationen skränet från matchen och fullmåne=svårsovet!
 
Rättegången om mordet av VB upptar mycket av dagens tidningar.På ledarsidorna härjar respektive tidnings gråa eminenser - Östman respektive Swedenmark. Läsvärda båda!
 
Läsvärt från gårdagen var Johan Håkanssons krönika. Hur illa vi än tycker om strippklubbar i allmähet - och vad som döljs i dess spår - så kan det aldrig vara okej att använda olagliga metoder. Särskilt inte för kommuner där vi ska kunna lita på deras oväld!
 
För övrigt lyfter han en annan fråga - om polisen som klarade sig undan med löneavdrag - trots att han befunnit sig i zonen runt pedofili! Märkligt att detta inte gett mer uppmärksamhet och upprördhet?
 
Snabbis och snabbis - men nu väntar städning i högt tempo. Klockan 14 ska jag vara i Antnäs och se Sara och hennes lag spela basket. Tyvärr funkade inte logistiken med att se Lisas match - kl. 12 - men i Gällivare mot Dundret.
 
Ha en bra lördag. Slå gärna på SVT.se Forum - eller kolla på www.folkpartiet.se - Folkpartiets landsmöte.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback