Gemensam nämnare?

2013-11-06 - kl. 07.00 - och idag har väl Gustav Adolf namnsdag Får väl firas lite extra här i stan - för visst var det han som grundade stan?
 
Minns inte (?) om jag skrev något igår - men hemma är jag nu iaf. En intensiv dag på jobbet igår - mycket som ligger efter en veckas frånvaro. Men grabbarna på jobbet hade hållt ställningarna bra - Jörgen hade tom packat upp från förra helgens konferens. Sånt är jag inte bortskämd med.
 
Den här dagen har börjat ljuvligt. Fick dra på mig fars gamla snöskottaranorak och ge mig i kast med snön. Och även om det inte riktigt är min kvalitet på snön än - kramsnö - så var det en underbar stund ute i mörkret - ensamma jag och snöskoveln.
 
Ovanpå det har jag lagat motorvärmaren - ja det var ju nu bara säkringen som gått - men ändå!
 
Gårdagens stora nyhet - Jimmie Åkesson har blivit "tårtad". Kan inte låta bli att tänka på att nu är dom tre i klubben - Kungen, Bosse Ringholm och nu Jimmie - som gemensam nämnare har alla tre blivit tårtade. Naturligtvis är det fullständigt oacceptabelt att på detta sätt förhindra demokratiska rättigheter oavsett vem det drabbar - men undrar om vi ömkade kungen lika mycket? Men som någon skrev - det är bara SD och konditoriet som tjänar på detta.
 
Nu ska jag lyssna om denna nyhet på TV.
 
Känns som om det kan bli fart på min blogg igen - roligt att skriva - även om det inte blev mycket!
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback