Kallt idag.

2013-11-20. kl. 06.30 - och Pontus och Marina har namnsdag. "Udda" namn - eller snarare namn som inte matchar varann. Gillar typ Emil-Emilia, Erik-Erika - det händer - men inte så ofta. Men grattis iaf alla som heter Pontus och Marina.
 
Det var kallt idag - så blir det nedbörd så blir det iaf snö. Kändes bra ända till jag så på FB om en man som försvunnit från akuten vid 22-tiden igårkväll. Nu kan jag fortsätta glädjas åt kylan - mannen är hittad.
 
Gårdagen avlöpte inte riktigt som det var tänkt. Jobbet funkade bra på förmiddagen. Lämnade vid haltvåtiden - för ett kort ärende på stan - och sen skulle det bli träning. Men jag blev kvar på stan för 20 parkeringspengar dvs nästan 1,5 timme. Lite rekord för min shopping. Adventsstjärnor, broddar och en jullöpare.
 
På kvällen blev det fotboll - får tillstå att jag nickade till då och då - trots tempo och spänning. Nu är bara problemet att TV tvingar oss att uppleva eländesförlusten gång på gång.
 
Och kommunalråden faller som käglor - idag tillkännasges att Torbjörn Lidberg lämnar Väntar också på "gravade hundar" runt Jerry Johanssons avgång. Hälsoskäl - ok - men att hävda åldersskäl vid knappt fyllda 46 gör mig misstänksam.
 
Roligt att se rubriken om Norrbotniabanan - ett fall framåt även här. Kurirens ettan nyhet i papperstidningen - det är Torbjörn på nätet! Hoppas utredningen ger tydliga besked - oavsett skuldfrågan!
 
Desto tristare ettannyhet i NSD - om 26-åring som avlididit i hjärtinfarkt - efter något som upplevs som slarv från sjukvården. 
 
Mera dyster i NSD - SD storsatsar i Norrbotten (inte länkat). Fast det är ju trångt på "missnöjesläktaren" där - både Knegarpartiet och Kip - Kip som nu fått ny ordförande. Men nog blir det väl svårt för dem att resa sig igen?
 
För övrigt måste jag erkänna att jag storgillar de nya webbsidorna - Kuriren - NSD. De använder ju samma mall.
 
Ser att NSD ledare skriver om nödvändig förnyelse för s i norrbotten. OA vill byta distriktsordförande - från Karin till Niklas. OA låtsas som om Karin inte skulle vilja sitta kvar - men visst deklarerade hon det tydligt att hon skulle vara kvar som distriktsordförande?
 
Kan konstatera att jag nu är helt inte i pensjotillvaron. Två veckor före "tändning" har jag tre adventsstjärnor och tre adventsljustakar på plats. Bara trycka på knappen. Få se om jag kan hålla mig i en och en halv vecka till?
 
Nu dags att börja tänka på hädanfärden - iaf den till jobbet. Ha en riktigt bra onsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback