Lurad

2013-11-26 . klockan 06.15 - och IDAG har Linus namnsdag. Lurad av Kuriren igår - övriga tidningarna gratulerade Katarina och Katja. Och minsann ingen rättelse i dagens Kuriren - trodde väl inte vi märkt det? Och idag är det 4 månader till min födelsedag - ladda nu med grattishälsningar.
 
Själv hade jag ju fel på utetemperaturen i går - var faktiskt bara minus 5. Och tror nog att det ligger på samma ungefär idag.
 
Måndag flöt på som vanligt - något större kasta loss blev det inte - horoskopet till trots. Var på bilfirman och fick ordnat en avstängning av en varningslampa, till Apoteket och fixade ut kalktabletter. Och då visade det sig att jag inte hade något recept inlagt? Kan undra var de gjort iväg med det som jag lämnade in i september?
 
Kvällen fastnade jag i telefonen - hur många fastrar och farbröder som helst ringde - plus några goda vänner. Och jag som bara för någon dag sedan funderade att vi ringer mycker mindre till varann nu för tiden. Och goda nyheter fick jag - och några uppdrag. Bland annat "svartaxi" på torsdag!
 
Lyssnade på kommunfullmäktige - kan fortfarande få mig att känna stress. Men kul att höra våra företrädare göra bra ifrån sig - lyssnade till både Thomas och min namne Ylva.
 
HA-män som hotade och slogs toppar Kuriren. En av herrarna rätt nyligen utsläppt - hur tänker de - nu lär de ju åka in igen. NSD pushar för sin bilaga - En het vinter. Toppas med bild av Charlotte Kalla. Om Marcus Hellner också förstås - noterar att de 6 första klicklänkarna under nyheter handlar om bilagan!
 
Bra ledare i Kuriren idag - om hur sossarna anpassat sig till SD bara för att ge regeringen en knäpp på näsan. Märkligt agerande - det handlar ju egentligen om en indexuppräkning som de själva gjort ett antal gånger i regeringsställning. Dagens ledare innehåller en mindre rolig dikt av PO Eriksson - verkar som om han har abstinens besvär över att inte längre vara en offentlig person? Fast det är väl budskapet i dikten som är viktigt? Ledaren inte länkad än - men ser att gårdagens ledare handlar om samma sak"
 
Och i Sunderbyn händer det saker - bilbrand vid sjukhuset - utanför akuten. Häftig bild när en kranbil lyfter undan bilen
 
Eldfängt även i politiken i dessa nomineringstider. Häromdagen var det Staffan Eriksson moderat - som var onöjd med att ha lyfts bort från valbar plats till landstinget. Nu är det Irene Gustafsson - sosse - som anser sig åldersdiskriminerad. Nyheten kom just ut på nätet - lite läckert att se hur det poppar upp saker mellan gångerna man är in på sidan. "Vi har andra goda kamrater att sätta in" säger en partikamrat - fast i Boden har man väl inte SÅ gott om goda såna?
 
Blir jobb som vanligt på förmiddagen - ackompanjerat av budgetfullmäktige på radion. Ska försöka få till träning i eftermiddag. Har träffat jämnåriga - med rysligt dåligt kondition - ska absolut inte försätta mig i den situationen - nu måste det till skärpning! Och på eftermiddagen ska jag också hinna med att hämta upp Thomas när han lämnat in sin bil på verkstaden. Så bra att minnesträna genom att skriva här! 
 
Har räknat ut att det bara är tre morgnar som jag sitter här med otända stjärnor och stakar. Fredagkväll smäller jag igång dem!
 
Ha en riktigt bra tisdag.
.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback