Rätt tant!

2013-11-17. kl. 07.30
 
Ja visst är det rätt tant som igår tillkännagjorde att hon kandiderar till 5 år till i EU. Hälsan har varit ett aber - men jag måste säga att hon verkar väldigt mycket piggare och friskare nu - vid 73 - än när hon besökte oss (Kiruna) i valrörelsen 2010. Förvisso har vi inte haft provvalet än - men att lova att äta upp min hatt som inte Marit vinner det känns inte så riskabelt!
 
Söndag är vilodag - även för bloggen. Inga lokaltidningar att grunda på. Kan väl iaf tala om att jag är nöjd. Men stor effektivitet adventsstädade jag hela lägenheten i går förmiddag. Och sen drog jag på basket till Antnäs där Saras lag besegrade Broklyn med 59-33. Glad att jag slapp se Lisas match uppe i Gällivare - de vann med så där 103-8. Tycker så synd om småtjejer som förlorar så mycket!
 
Storm här idag - och plus 5 grader. Vinden hade slipat vägen upp till brevlådan - så det var nalta halkigt. Lånade tant L:s spark.
 
Har rasat från stalltaket - måste fixas innan det fryser på. Men stormen får bedarra något - vilket jag tror den redan har gjort. La snöskoveln i lä - så den inte skulle blåsa bort.
 
Idag blir det att följa slutet på landsmötet. Missade en del igår - bland annat pläderingarna till partistyrelsen. Brukar vara en rolig tillställning - där kreativieten flödar i ivern att framhålla sina favoritkandidater. Nu gick valet i enligthet med valberedningens förslag - och Jens blev omvald. Bra - det känns viktigt att ha någon i partistyrelsen - i avvaktan på att ni får ett norrbottnigkst fp-riksdagsmandat i valet 2014!
 
Lite jobb ska jag också åstadkomma - fast här hemma tror jag.
 
Ha en bra söndag alla - och gå in på SVT.se Forum och följa landsmötet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback