söndagmorgon

2013-11-10. kl. 07.30 - och lugnet lägrar sig fortfarande över Berigårn. Fast jag mötte kusinen i trappen redan strax efter klockan 6 - väntandes på DN.
 
Känns som om det var lite bevakning från nazisternas demonstration i Stockholm - nästan bara i Expressen. Som dessutom bad om ursäkt för att de kallata det för "högerextrena" krafter när det faktiskt handlar om nazister. Får oss som blir lite oroade och deprimerade när vi läser och hör om nazisternas frammarsch - är Jasenkos artikel hoppfull.
 
Gårdagen blev verkligen en dag i basketens tecken - det blev tom en tredje match - då vi var och såg när Sara och Lisas kusin Siri spelade easybasket. Ett spel med mindre regelverk, bara tre spelare och ingen poängräkning för lagen. Och Siri mäkta stolt - matchens lirare!
 
Får sen tillstå att jag var så trött - om det nu var basketen eller något annat - må vara osagt. Men jag somnade redan vid 17-tiden - och har i princip sovit till klockan 6 i morse.
 
Nu dessutom stimulerad av en tipsvinst - 10 rätt och 109 kronor - på stryktipset - ska förstås delas med Anita - så 54,50. Men det handlar ju inte om pengar - utan om äran att äntligen få vinna. Raderna är spelade sen stryktipset vara hade 12 matcher - när nu det var?
 
Nu ska här bli lite röj på morgonen. Och klockan 10 har jag dejtat kusinen för att sätta upp tvättlinorna i källaren. Tog ju in klänyporna i går - så nu ärdet inte bara vädret som hindrar utehängning.
 
Sen bär det iväg till Björkskatan för basket - Sara spelar. Och sen ska jag faktiskt åka och jobba. Har hört rykten om att vi blir flera på jobbet idag.
 
Och en tanke till far Yngve idag - vad hade jag varit utan dig. Hoppas du har mycket trevligt jobb där du är - för vila i frid har aldrig varit något för dig. Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback