Utvilad

2013-11-18. kl. 06.00. Idag har Lillemor och Moa namnsdag. Grattis till er alla!
 
Vaknade före väckaren idag - strax efter kl. 4. Verkligen utvilad. Känns som om det var åratal sen jag var på jobbet. Slutade vid 13-tiden på fredag - och har inte satt min fot på jobbet - inte ens för att låna toaletten. Igår var jag inte från gården ens - min bilfria dag. Erkänner dock att ett mindre jobb utförde jag igårkväll plus lite svarande av mail förstås. Känner mig riktigt utvilad!
 
Har städat advent - och tvättkoren är i princip tom. 14 dagar kvar till stakarna och stjärnorna ska tändas - frågan är hur jag ska kunna hålla lägenheten städad och fin till dess?
 
Blåsten verkar ha återvänt - även om i en svagare variant. Men den fortsätter slipa vägen som lyser blank i mörkret. Går väl an med snöskottarskorna - med dubbar - men annars får man nog se upp.
 
Tidningarna avklarade. Inte mycker att orda om. Kuriren fortsätter reportageserien om "Arbete & Hälsa". I Boden vill "Domherrarna" ta över - förening för hyresgäster som är missnöjd med både fastighetsägaren och Hyresgästföreningen. Stort kalas för Petersen - missade jag. Och de två återstående festerna för vederbörande lär jag ju inte vara inbjuden till! NSD har en stor artikel om prioritering - inom glesbygdsstödet - av jordbrukat slår hårt mot renskötseln. Fast artikeln ger inga höga brösttoner precis. Och ännu en baby efter E10:an. Det händer ju då och då att de småliven har lite för bråttom. Tom i centrala Sthlm hände det för något år sen. Skulle vara intressant att veta hur många som inte hinner fram - och se hur överrepresenterade Kirunaborna är? 
 
Landsmötet slog fast att ett nej ska vara ett nej - mycket bra. Själv säger jag att en vinter ska vara en vinter - nu längtar jag till nästa vecka.
 
Nu dags att börja sikta på jobbet. Idag blir jag nog ensam. Jörgen vilar ut efter landsmötet, hyresgästen jobbar i Stockholm - och kan väl tänka att Thomas har kommunala sammanträden? Då får en sätta på "hurran" själv - men det går väl det också.
 
Ta till vara på den här måndagen - den kommer inte tillbaka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback