Vinnare och förlorare

2013-11-24 kl. 06.30 - och idag har Gudrun och Rune namnsdag. Två gamla klasskompisar dyker upp i minnet - Larsson och Lundberg - den förstnämnde numera Gåhlin tror jag. Grattis båda.
 
Och allas vår Marit Paulsen fyller år. Grattis! Det gör också Jens "gamla" klasskompis Maria.Grattis! Min fd ombudsmannakollega Barbro. Grattis! Och dessutom Staffan Eriksson, moderat - som enligt FB förbjöds att yttra sig på moderaternas nomineringsstämma i Överkalix? Kan man tro att han tillhör kategorin förlorare som inte återfinns på valbar plats på landstingslistan? Grattis iaf till födelsedagen, Staffan!
 
Ingen tidningsrapport från den stämman vad jag kan se - däremot rapporteras att det blev Maria Stenberg som blev vinnare i tvekampen om en landstingsrådsplats. Fast vi får väl hoppas att väljarna får ett ord med i leken här?
 
Jodå - det fanns en rapport även från moderaternas nomineringsstämma. Vilken bekräftar att Staffan inte fick plats på valbar plats. Och inte beror det då på att partiet satsat på förnyelse - inte ett enda nytt namn vad jag kan se.
 
Och Kalla var vinnare i Bruksvallarna - i det andra loppet också. En för mig okände skidåkare vann herrarnas - Södergran, Söderström, Söderhjelm? Reportern på sportradion sluddrade något!
 
Bästa vinnare igår var förstås Lisas lag. Som besegrade Överkalix med 53-25 - efter en mycket trevande början. Överkalix hade dispens för tre grabbar i lager - vilket jag hörde var lite nervöst för tjejerna. Men efter första quartern var den nervositeten borta.
 
Att hinna med ett fika på anrika Brännvalls var också att befinna sig som vinnare. Tyvärr var jag hungrig så jag var tvungen att satsa på en toast - men jag drömmer fortfarande om alla gosaker som fanns i disken. Och vilken mysig miljö. Trots de 11 milen bort - tycker jag det är värt en utflykt för er som är fikasugna!
 
Nu dags att förbereda för en fin söndag. Börjar förstås med basket det också. Hämtning av Doris kl. 9, sen Sara och Lisa kvart i tio - och plocka upp Jens från expen. Match mot Gladan klockan 11. Även "lill" Lisa ska visst spela med stortjejerna - då någon är bortrest och någon sjuk. Sen blir det ett kortare pass på jobbet på eftermiddagen. Vad kvällen bjuder ingen vet!
 
Ha en riktigt god söndag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback